10 skäl att få Microsoft Windows 7

Microsoft Windows 7 är den senaste publika versionen av Microsoft Windows, en rad operativsystem producerat av Microsoft för användning på persondatorer, inklusive hem och företag stationära och bärbara datorer, netbooks, pekdatorer och Media Center-datorer. Windows 7 är den nyaste och vackraste Microsoft OS. Men Windows XP och Windows Vista är nog för oss. Är det verkligen nödvändigt att uppdatera vår OS till Windows 7? Det finns massor av skäl, stora som små, för att få Windows 7. Jag designade den för att förenkla dina dagliga arbetsuppgifter, fungera som du vill, och göra nya saker möjliga. För att se vad jag menar, kan du börja med de 10 skäl.

Ett. Få snabbare tillgång till alla dina grejer: användning Pin och Jump Lists att hålla de program och filer du använder mest till hands.

2. Hantera öppna fönster lättare: resize och ordna fönster genom att dra sina gränser till kanten av skärmen.

Tre. Hitta snabbt det du letar efter: Använd Windows Search för att hitta en specifik fil, program, eller e-post inom några sekunder.

4. Dela filer och skrivare mellan flera datorer: från en Windows 7-baserad dator till en annan, kan du dela filer, musik, bilder, och även skrivare i ditt hemnätverk.

Fem. Håll underhöll enkelt: med Windows Media Center får du en plats att njuta av dina bilder och musik, titta på och spela in TV och titta på gratis Internet-TV.

6. Enkelt att skapa och dela filmer: skapa snygga filmer och bildspel och dela dem på YouTube på bara några minuter.

7. Anslut till nätverk enkelt: visa och ansluta till alla tillgängliga trådlösa nätverk på så lite som tre klick.

8. Gör mer och vänta mindre: förbättringar som kan påskynda sova och återuppta och gör din dator mer lyhörd hjälper dig att få mer gjort.

9. Lämna inte program bakom: köra flera Windows XP produktivitetsprogram i Windows XP Mode.

10. Erbjuder din dator bättre skydd: hjälper till att hålla din dator, din information och din familj.

Jämför med Windows XP och Windows Vista, Windows 7 kraftfullare. Byggd på säkerhetsinställningarna grundvalar Windows Vista introducerar Windows 7 rätt säkerhetsförbättringar för att ge användarna förtroende för att Microsoft hjälper hålla dem skyddade. Företagen kommer att dra nytta av förbättringar som hjälper till att skydda företaget känslig information, som ger starkare skydd mot skadliga program och att bidra till att säkra helst tillgång till företagets resurser och data. I denna session kommer vi att diskutera de viktigaste säkerhetsfunktionerna i Windows 7 och utforska deras användning scenarier. Men såsom administratörslösenord, Windows 7 använder fortfarande samma kryptera aritmetiska som de tidigare versioner av Windows. Det innebär att om du behöver återställa Windows 7 lösenord, kan du bara använda liknande metoder som Windows Vista eller Windows XP eller använda vissa Windows 7 lösenord återvinnande redskap som används för Windows 7 återställning av lösenord.