499 $ hemsida – är det värt priset

Från domänregistrering gratis och några POP3 e-postadresser till FrontPage extensions och integration till sociala medier på ett socialt nav sida, ger en 499 $ hemsida riktigt små och medelstora företagare mer än sina pengar är värt.

En $ 499 hemsida är mycket populär bland de små och medelstora företagare i dessa dagar. Om du vill att ditt företag att överleva i denna konkurrensutsatta värld, måste du hitta sätt att göra det den ledande på marknaden. Med vikten på Internet blir mer känd, har efterfrågan på webbdesigners grad. Dessa webbdesigners ger steg för webbplatsen som är konkurrenskraftiga och helt värt pengarna.

Eftersom små och medelstora företagare inte har råd med de dyra anpassade webbplatser, väljer de ofta paket som ger dem en hemsida för bara $ 499. I paketet ingår ett antal funktioner, inklusive domänregistrering gratis och några POP3 e-postadresser. Den $ 499 hemsida paket tillåter också Filåtkomst Transfer Protocol och kontrollpanel. Webbplatsen paketet ingår också ett antal sidor för hemsidan också.

Ytterligare funktioner som ingår i paketet är erbjudanden som FrontPage extensions, stock fotografier val, integration med sociala medier på ett socialt nav sida, tillhandahållande av hemsida statistik från Google Analytics etc. Med antal funktioner som ingår i paketet ökar kontinuerligt, behöver företagen inte att välja andra tjänster för att marknadsföra sina produkter på nätet. Den $ 499 webbplats paketet är mer än tillräckligt för dem att expandera sin horisont.

Med team av grafiska formgivare, webbutvecklare, och de nödvändiga verktyg och teknik 499 $ hemsida lovar att ditt webbhotell konto aktiveras och domännamnet registrerats inom två veckor från det att betalning sker. Det garanterar en rak, effektiv och trimmad process Webbplatsen laget inte bara hjälper dig att designa din webbplats professionellt men också hjälpa dig utnyttja den internationella marknaden och få kontakt med webbanvändare världen över.

499 $ webbplatsens tjänster omfattar marknadsföring samråd gratis när du har registrerat med webbplatsen. Allt du behöver göra är att fylla i online-formuläret och en av de specialister på marknadsföring och reklam kommer att kontakta dig vid ett lämpligt tillfälle. En annan gratis tjänst som erbjuds är att din webbplats kommer att lämnas till stora kataloger, sökmotorer och webbplatser länk. Den reklam specialister kommer att använda programvara för att analysera och förbättra din sida ranking genom val av bästa nyckelord och meta-taggar.