5 sätt att granska överföring av programvara

I varje produkt som du ska köpa, bör du öva en sak: granskning. Detta innebär att du måste känna produkten, se om det matchar dina behov, innan du bestämmer dig för att köpa den.

Varför måste du göra det här? Självklart vill du få bäst valuta för pengarna. Oavsett hur mycket det kostar, bör du vara säker på att du har gjort rätt val och du har en underbar investering till hands.

Det är samma sak med överföring av programvara. Med så många att välja mellan dessa dagar, är det mycket troligt att du kommer att sluta med ett dåligt gjort en. I själva verket kan det ha varit en front du rip off.

Att granska din medicinska transkription programmet ordentligt, kan du använda följande tips:

Läs recensioner. Om produkten verkligen är populär eller effektiv eller inte, kan du säkert hitta en hel del recensioner på World Wide Web, från människor som har använt det, liksom i nyhetsbrev, tidningar, tidskrifter, tidningar-överallt.

Det är när man läser recensioner som du kan ha en mycket god uppfattning om hur det fungerar, om det motsvarar de behov, eller om det är värt att köpa eller inte. Naturligtvis, i slutändan, kan du inte använda omdömen som din främsta orsaken till icke-köp eller köp. Ändå bör det vara en del av din granskningsprocessen.

Vet utvecklarna. Så mycket som möjligt, vill du inte använda mjukvara som har skapats av medicinsk transkription företag. Detta eftersom det finns en god chans att deras program har utvecklats till deras förmån ensam. Det skulle vara bäst att gå för oberoende utvecklare, de som tillgodoser inte bara till MT organisationer men också hälsovård såsom sjukhus och leverantörer.

Det är också perfekt om utvecklaren har ett antal partners, som kommer att bidra till att säkerställa att du får den bästa mjukvaran möjligt. De kan vara de som är kända för att utföra tester produktutveckling och forskning, integrerar vad de har upptäckt som uppdateringar eller uppgraderingar produkt senare.

Naturligtvis är det viktigt att utvecklaren har goda meriter. Du kan gå till Better Business Bureau och se resultatet. Bra poäng innebär att bolaget har goda relationer med sina kunder och affärspartners.

Prova demo. Om du går till webbplatsen för överföring av programvara, kan du se filmer som kommer att berätta hur produkten fungerar. Men det är helt annorlunda om du prova produkten själv, oavsett hur begränsad den tiden skulle vara.

Därför, glöm inte att prova demo innan du köper. Du kan få ditt eget login och lösenord om överföring av programvara är webbaserad. Även om du inte kan förvänta dig att alla verktyg kan vara användbara, åtminstone du kommer att få en allmän känsla för hur man arbetar dina projekt med det.

Läs vitböcker. Det är inte heller tillräckligt att företaget har vitböcker. Du bör kontrollera innehåll och kvalitet av fallstudierna. Bevisar de hur effektiv deras produkt är?