6 sätt som Microsoft Windows Vista Skyddar datorn

Global räckvidd och Information Highway har förändrat hur individer och företag fungerar. Datoriseringen, World Wide Web, och B2B och P2P-applikationer har lagt till en zing till verksamheten. Räckvidden har vuxit bortom fysiska gränser och gränser för att omfamna världen.

I snabbt tempo näringslivet vad som orsakar stor oro i säkerhet. Med hjälp av datorer och länkar till cyberrymden företags brott är på en all time high och

Ett. Hög säkerhet. De flesta företag spenderar tusentals dollar för att säkra sina affärsdata som med tillkomsten av World Wide Web cyber stöld är på en all time high. Vista är utformat för att ge flera lager av skydd. Det kommer att skydda verksamheten från externa attacker och det finns sätt som viktig information och data kan skyddas genom att skapa en fästning av auktoriserad åtkomst.

2. Säkerhetskopior är automatiserade och filer kan återställas enkelt. Så, om någon information oavsiktligt raderas det kan återvinnas.

Tre. Eftersom cyber motorvägen är där säkerhet är slappa och hot förekommer, har Vista Windows Internet Explorer 7. Detta är mycket avancerad och ger stora mängder av webbläsarens säkerhet och bidrag integritetsskydd. Så medan dina anställda kan surfa på World Wide Web för affärsverksamhet tjuvar inte kommer att få enkel tillgång till företagets system.

4. Windows Defender program har integrerats i Vista för att skydda ditt affärssystem från skadlig mjuk slitage.

Fem. Trådlösa nätverk system är säkrade av Vista så att anställda kan ansluta till flera nätverk samtidigt utan några problem. Det finns ett säkert trådlöst nätverk protokoll och Wi-Fi Protected Access 2 (WPA2).

6. Interna hot är avvärjd som Vista garanterar att data förvaras säkert och konfidentiellt genom kryptering, tilldela en hög skyddsnivå, och selektiva godkännande för borttagning av lagringsenheter som USB och minnen minne.

Vista har utvecklats i åtanke de hot som poserade för datoranvändare i dag. Och har en ny version av Windows-brandväggen är utvecklad för att skydda datorer från inkommande och utgående trafik hot. UAC eller User Account Control har varit under ständig omskrivningen och tar hänsyn till allvarliga kritik som hela Vista utveckling av datanörd på Vista klocka.

Paul Thurrott som har övervakat Vista sedan starten har skrivit lysande recensioner av Vista säkerhetsdetaljer, det integrerade anti-spyware produkt, Windows Defender, förbättrad säkerhet till IE7, föräldrakontroll, och mer.

Säkerhetsförbättringar i Vista är mer än välkomna och användare både företag och individ ser fram emot lanseringen av den slutliga Vista paketet.