9 enkla steg för en bättre utsikter prestanda

Använder du Outlook för att organisera dina mail? Om ja, är detta artikeln för dig. Oavsett om du använder Outlook 2007 eller 2010, vill du utnyttja den bästa prestanda från den. Här får du nio enkla steg för en bättre Outlook Performance. Dessa är följande:

Ett. Håll dina PST till en rimlig storlek – Använd flera PST stället för att dumpa alla mail i ett. Håll koll på den storlek det når så att PST förblir tillgängliga och användbara.

2. Inaktivera tillägg som du inte använder – Löpning onödiga tillägg kan göra Outlook långsammare. Kontrollera vad tillägg som du har installerat. Du har förmodligen fler add-ins installerade än du tror. Avinstallera dem.

Tre. Komprimera dina PST-filer – Det är en bra idé att komprimera dina PST-filer med jämna mellanrum.

4. Aktivera cachelagrat Exchange-läge – Om du använder ett Exchange-baserad e-postkonto, möjliggör cachelagrat Exchange-läge kommer sannolikt att förbättra Outlook lyhördhet.

Obs: Om nätverksanslutningen mellan datorn och Exchange-servern är mycket snabb och tillförlitlig och om du har en stor Exchange-postlåda, sedan inaktivera cachelagrat Exchange-läge kan faktiskt leda till bättre prestanda.

Fem. Komprimera dina OST-fil (Exchange användare) – Om du använder ett Exchange-konto i cachelagrat läge, kompaktering din OST-fil kan bidra till att förbättra prestandan.

6. Håll ett öga på skrivbordet Sök indexerare – Använda som Windows Desktop Search och Google Desktop Search är ett bra sätt att snabbt kunna hitta e-postmeddelanden. Men om du inte är försiktig, min dessa produkter påverkar negativt Outlook och din dators prestanda. Var noga med att konfigurera dem att bara indexera e-postmeddelanden och filer som du behöver för att kunna hitta snabbt.

7. Håll din dator uppdaterad med patchar och Service Packs – Använd Microsoft Windows Update-tjänsten för att hålla dig uppdaterad med Windows och Office patchar och service packs.

8. Återställ filer Outlook cache – Om du har uppgraderat från Outlook 2003 till Outlook 2007, sägs det att återställa några interna Outlook-filer hjälper till med prestanda.

9. Inaktivera RSS-feeds i Outlook (Outlook 2007/2010) – Här är hur man gör det.

• Öppna “Verktyg-> Alternativ-> Övrigt-> Avancerade alternativ”
• Avmarkera “Synkronisera RSS-feeds till den gemensamma feedlistan”

Det finns några viktiga tips du kan komma ihåg för bättre utsikter prestanda. För mer hjälp kan du komma i kontakt med en online dator reparation tjänsteleverantör.