acceptera begreppet ssl-certifikat autentisering

Varje gång slutanvändaren besöker din autentiserade webbplats, kommer Internet-server begära en kopia av dina SSL-certifikat till slutanvändaren webbläsare. Inne certifikaten alltid ha din webbplats värd namnet? Såsom www.xyz.com och ibland kommer även bifoga ditt företags uppgifter. Den enda anledningen är att webbplatsen är fäst för att vara riktigt rätt plats och inte en falsk webbplats. Detta är känt som autentisering.

Det finns huvudsakliga två typer av SSL-certifikat autentisering: full autentisering och domän-autentisering.

fullt godkända SSL-certifikat: –

Ett fullt autentiserad SSL-certifikat, såsom Sant FO EV och Wildcard SSL, kommer den att fästa data om din värd namnet och den auktoriserade namnet på ditt företag eller institut. Det kommer också att fästa geo info plats på kartan för staden, staten och land där du är registrerad att göra sälja. Låt du vet att du besöker SSL-certifikat verifierade plats av guld hänglås i webbläsarens nederkant. Du kan klicka på denna hänglåsikonen från din webbläsare och det kommer att dyka upp den inbäddade informationen i SSL-certifikat av webbplatsen du tittar.

Efter detta i din pop-up fönstret fliken Allmänt ser att SSL-certifikat utfärdas till ett unikt namn är ett domännamn med giltighetstid. Utfärdaren av SSL-certifikat visas också som kontrolleras av CA. Alla certifikat har denna grundläggande information.

Efter nästa Detalj fliken du ser dig också fina mer information om SSL-certifikat av denna webbplats. Nu genom att klicka på motivet kan du se att intyget var fråga. Där CN är det gemensamma namnet för certifikatet. CN är en annan webbplats domännamn för certifikat. OU är Organizational unit. O är för organisationen. Och andra är platsen där din webbplats är registrerad.

Genom detta är tillgång till information för dig hjälper dig att besluta om att göra affärer med. Det kommer också att bidra till att du vet att du besöker webbplatsen är verklig inte en webbplats för nätfiske för bedrägeri ändamål.

De uppgifter om företagets namn och plats är en del av fullt autentiserade SSL-certifikat.

Domän-godkända intyg: –
Såsom QuickSSL och Quick SSL Premium kommer att garantera din domän bara. Det kommer inte att spara någon information om din organisation eller en plats. Dina certifikat inte granskats på företagsnivå du inte kan se uppgifterna i intygen för organisationen eller det plats på kartan. Denna typ av certifikat kan ansöka om och köpa. I de flesta av i ca 10 minuter.