Access-databas korruption i fleranvändarmiljö

För fullständig åtkomst av MS Access-databas av alla behöriga användare anslutna i nätverket, är den databas som lagras på servern. MS Access-databaser, som finns på nätet är mer benägna att skada på grund av flera användare tillgång, nätverksproblem och fel programvara. I sådana situationer, de data som lagras i Access-databasen otillgänglig. För att komma åt data i sådana dataförluster scenarier måste du återställa data från en uppdaterad backup. Men om ingen uppdaterad säkerhetskopia finns tillgänglig eller backup underlåter att återställa den information som krävs, kommer tillgång reparation programvara för att rädda.

Du kan stöta på någon av nedanstående situationer efter din Access-databas blir korrupt i fleranvändarmiljö:

Ø MS Access databas stannar eller reagerar långsamt
O ni stöter på nedanstående felmeddelande:
“Dokumentet Database_Name orsakade ett allvarligt fel förra gången det öppnades. Vill du öppna det? ”
O Alla data i databasen komponenter visas “# Namn?” För de flesta av posterna.
Ø Oväntat kraschar i MS Access.

Data sparas i MS Access-databas blir oåtkomlig efter någon av ovanstående situationer uppstår.

orsaka:

Få viktigaste orsakerna till förekomsten av MS Access-databas korruption diskuteras nedan:

Ø Två eller fler användare försöker göra ändringar i samma databas samtidigt.
Ø Network frågor som defekt kabel och anslutning.
O Software buggar
Ø MS Office fungerar.

upplösning:

För systematisk tillgång av data efter någon av MS scenarierna Access korruption, måste du använda en inbyggd reparation verktyg som kallas “Komprimera och reparera.” Den inbyggda Repair Utility reparationer databasen i de flesta av korruption scenarier. Men om inbyggda Repair Utility är oförmögen att lösa problemet och problemet kvarstår, då du kommer att behöva använda avancerade verktyg Access Repair. Dessa Access-databas reparation verktyg införliva höga algoritmer end scanning för att skanna och reparera skadad databas. Dessa verktyg kan utförligt återhämta sig och återställa alla de otillgängliga filer Access-databas (. ACCDB och. Mdb). Med interaktivt och intuitivt användargränssnitt, dessa verktyg fungerar som självförklarande och återvinning centrerad applikationer.

Stellar Phoenix Access Recovery är en kraftfull och förtroende värda Access Repair verktyg. Det kan återställa och reparera Access-databas komponenter såsom tabeller, frågor, formulär, rapporter, makron och moduler. Den läser bara Verktyget stöder Microsoft Access 2007, 2003, 2002 (XP) och 2000. Den är utformad för Windows Vista, XP, 2003, 2000 och NT.