aktieanalys programvara hjälper dig att hålla koll på marknaden 247

När du handlar eller investerar i aktier timing är allt. Gör det rätt är en 24/7 proposition. Om du inte har upptäckt hemligheten till kloning själv att du bara kan, AOT vara överallt på en gång. Du behöver hjälp. Lyckligtvis finns det gott om resurser ute för att hjälpa dig att hålla koll på vad som händer på aktiemarknaden oavsett vilken tid på dygnet det är eller vilken tidszon du bor i. Stock analys programvara är utformad för att arbeta med dig för att se att du håller ett öga på bollen hela tiden.

När du har beslutat att ta steget och fixa själv upp med en aktiemarknaden analys programvara verktyg som hjälper dig hålla koll på marknader du, Äôll snabbt att märka att du egentligen har för många val. Det finns ett brett utbud av alternativ där ute för dig att välja från. Från tillägg till MS Excel till fullskaligt professionell lager kartlägga programvara, om du kan tänka mig att det dess förfogande. Så vad gör du? Du rulla upp ärmarna och du sätter samma analytiskt sinne som hjälper dig att göra ditt lager plockar att arbeta utvärdera dina alternativ analysprogram.

Välja ett lager paket analysprogram är ett stort beslut. Du don? T vill ha att byta när du kommer igång. Så även om det, AOS sunt förnuft som du vill komma ihåg att i många fall får du vad du betalar för. Det är inte att säga att det aren, AOT några utmärkta fria stock analysverktyg programvara där ute. Faktum är att du kanske kan hitta den perfekta analysen gratis analysverktyg. Du måste vara beredd att göra dina läxor though. Läs recensioner, besöka forum och se till att du har alla dina frågor besvarade innan du gör din slutgiltiga beslutet.

Egentligen gäller samma sak för de kommersiella paket. Bara för att något kostar massor av pengar spelar? T menar det är slutet alla vara alla. Var noga med att göra lika mycket noggranna genomgång av de stora namn paketen som du gör med freebies. Var noga med att tänka på några speciella behov du kan ha och leta efter aktieanalys program som kommer att ta hänsyn till dessa.

Generellt sett de saker du bör tänka på innan du gör din slutgiltiga beslutet är vilken typ av information du behöver för att spåra (dvs flera marknader eller bara en), vilken typ av geografisk täckning du behöver (dvs. hela världen kontra regional), och vilken typ av analysen kommer du behöver göra. Den översta kommersiella paket ofta kommer förladdad med scenarier som utvecklats av branschexperter. Behöver du den här typen av verktyg?

De flesta programvaror aktieanalys paket som finns att köpa kan laddas ner och användas under en försöksperiod. Var noga med att dra fördel av den här funktionen. Tänk på det som provköra en ny bil. Detta är ett stort beslut, så du vill vara säker på att gränssnittet är intuitivt och att du, Äôll kunna vara bekväm med programvaran under lång tid.