allt om Windows 7 hemgrupp

Windows 7 ger erbjuder användarna en plattform som är enkel användning med en mängd underhållning alternativ, energihantering och en stor flexibilitet. Dess markant förbättring jämfört med Windows Vista på flera viktiga departement gör det mycket bättre alternativ för ett antal användare. Den nyaste OS för Windows har en hel del att erbjuda. I denna artikel kommer vi att diskutera en bra funktion som kallas Hemgrupp.

Hemgrupp underlättar ansluta flera datorer till hemnätverket. Detta är det bästa mediet för att dela din musik, bilder och dokument i dina hemdatorer. Hemgrupp upprättas automatiskt och när du lägger den första dator som kör Windows 7 till ditt hemmanätverk. Efter att du enkelt kan lägga till så många datorer som du vill på Hemgrupp. Du kan vara helt specifik om exakt vad du vill dela med varje system i Hemgrupp. Detta sätt att dela filer och mappar i de olika systemen i ditt hemnätverk blir lika enkelt som om alla av dem finns på en enda hårddisk.

USB anslutna skrivare kan också delas genom Hemgrupp. Till exempel, du har en skrivare i lobbyn som delas av Hemgrupp, den kommer automatiskt att installeras på de andra Hemgrupp utrustade datorer. Datorer anslutna till domänen kan också vara en del av en hemgrupp.

Om och när du ställer in ditt nätverk, kommer Windows 7 att uppmana dig att välja den typ av plats. Välj Hemnätverk, Windows 7 nu kommer att börja tillämpa de nödvändiga inställningarna för ditt nya nätverk. Hemgrupp Guiden få öppnas och kommer att uppmana dig att skapa din Hemgrupp och välja vad du vill dela i din Hemgrupp. Guiden kommer då att generera ett lösenord som kan användas för att lägga till andra datorer i din Hemgrupp.

Som din Home Group blir skapade, dina bilder, musik, video, skrivare, filmer, etc är alla redo att delas med andra datorer förenade med detta Hemgrupp. Dessa mappar – musik, videor och bilder – namnges som bibliotek i Windows 7.

hur man ansluter en hemgrupp?

Det är mycket enkelt att gå med i en hemgrupp. När den andra datorn är ansluten till nätverket där en hemgrupp redan har skapats, kommer operativsystemet att fråga dig om att det finns en hemgrupp tillgängliga att gå. När du väljer att gå med att Hemgrupp, kommer operativsystemet att förse dig med information om Hemgrupp på ditt nätverk. När youclick Gå nu ansluta till din Hemgrupp, kommer du att uppmanas att ange Hemgrupp lösenord som genererades under dess tillblivelse. Mata in rätt lösenord kommer att låta dig gå med Hemgrupp och välja de filer som du vill dela med datorer på det nätverket.