Använda Microsoft Office i Windows Vista

Windows släppte nyligen sitt nya operativsystem som kallas Vista. Det är helt annorlunda från Windows XP, 2000, och de andra och det tar lite tid att lära sig allt som det erbjuder, liksom hur den skiljer sig från din tidigare OP. Dessutom måste du lära dig att använda Microsoft Office i Windows Vista och Microsoft Office utbildning för Vista kan vara särskilt användbart.

Det finns en ny Microsoft Office heter Office “12” som verkligen kommer att hjälpa datoranvändare dra fördel av sin dator och verkligen njuta av programvara som kan göra praktiskt taget allt. Några andra versioner av Microsoft Office kommer att arbeta med Vista, men de kommer inte att fungera så optimalt som skulle den nya Office “12.” Med detta nya kontor ut MS Office utbildning kommer att bli en nödvändighet eftersom det är helt nytt och uppdateras inte tala Vista är helt ny vilket leder till en potentiellt svår övergång för datoranvändare. Naturligtvis Office “12” är inte det riktiga namnet, det är bara koden tills det riktiga namnet avslöjas. Den nya byrån kommer att tillåta människor att arbeta de sätt de vill utan att fokusera på hur de arbetar, är som något helt nytt inom mjukvaruindustrin. Microsoft Office KBT kommer också att vara annorlunda och kräver en ny strategi.

Om du planerar att bli Microsoft Office certifierade då du kommer definitivt att behöva lära dig allt du kan om programmet samt hur det fungerar inom Vista. Det är verkligen jämförbart med unchartered vatten eftersom det är så annorlunda än Windows och Office system vi var så vana vid tidigare. Saker och ting förändras och det är bra för tekniken men det gör att lära sig ny teknik bara lite jobbigt ibland. Ändå är Vista den nya operativsystem och nya Office banar väg in i en ny upplevelse på datorn. .

Alla som är intresserade av att bli certifierad i Microsoft borde verkligen fokusera på att lära sig nya Office samt Vista en dhow de samverkar tillsammans för att erbjuda de bästa tjänsterna. Det kommer säkert att bli ett behov av utbildad personal i både Vista och Office med så många nya funktioner. Så sätt igång och börja lära allt du kan om Vista och MO i syfte att pumpa upp din portfolio och få fler affärer.