använda online backup programvara för distansarbetare

Fler och fler företag ger arbetstagarnas laptops och skicka dem i fält. I själva verket sålde bärbara datorer och netbooks faktiskt stationära förra året. Bra nytt för er som älskar mobilitet, men dåliga nyheter om din bärbara dator skulle krascha.

På MagicBackup, har vi skapat en online backup lösning speciellt för Windows-maskiner. Vårt system gör det lätt att skydda kritiska data på någon bärbar dator. Här är våra fem bästa tips för att få ett grepp om detta växande problem:

Först, har du att backa upp den lokala maskinen. Vi inte bara säger att eftersom vi gör en backup produkt, men eftersom det finns viktiga data där du behöver. De flesta organisationer synkroniserar inte den lokala “Mina dokument”-mappen eller den lokala e mappen. Användarens arkiv och de senaste dokumenten är sårbara för att försvinna för alltid. Du kan bara förvänta sig en användare att vara ansluten till ditt kontor en del av tiden. Det kommer alltid att finnas någon lokal information du behöver säkerhetskopiera.

Andra, standardiserade dina maskinkonfigurationer så mycket som möjligt. Till exempel, se till att alla använder samma version av Office och sparar dokument till samma plats. Det gör det lätt att ge någon en ny maskin, och snabbt återställa sina data. Användaren kan då hitta sina ansökningar och information i sin normala plats.

Tredje, utbilda din personal om vikten av att använda ett backup-system. Den MagicBackup online-lösning är inställd på att automatiskt säkerhetskopiera de mest kritiska filer i bakgrunden, vilket minimerar påverkan på användaren. Se människor inser att det är där och kan hjälpa dem även om de råkar radera en fil. Vårt system har ett webbgränssnitt som låter en person logga in och återställa sina egna filer, spara massor av helpdesk tid.

Fjärde, överväga att använda komplexa lösenord och extra diskkryptering. Vi vet att användarna inte gillar att ha komplicerade lösenord, men en förlorad laptop kan vara en stor säkerhetsrisk. Vi har dig täckt med backup, alla system är säkert backas upp på vår SAS70 certifierade anläggning. Men låsa att uppgifter om den lokala maskinen, du vill inte ge en skulle vara tjuven någon värdefull information.

Slutligen, hantera processen. Ofta gånger Företag laddar enkla verktyg på maskinerna och förväntar användarna att titta på och hantera sina säkerhetskopior. Vi har skapat ett unikt gränssnitt för våra företagskunder. Du kan ställa in lösenord politiken, övervaka status, datorer sök, inaktivera enskilda datorer, samt utsikt management rapporterar allt inifrån denna enkla att använda webbhanteringsgränssnittet. Vi kan även konfigurera dagliga e sammanfattningar så att du vet vem som säkerhetskopieras.

Läs mer om vår online backup programvara och hur det kan hjälpa ditt företag på Magicbackup.