användbara tips för att reparera Windows-registret fel du kommer att uppskatta

Långsam dator? Minskad pc prestanda? Täta systemfel och krascher? Chansen finns det finns ett problem med din Windows-registret som behöver fixas. Men Windows-registret reparation kan vara en komplicerad process, särskilt för människor som inte är så mycket i datateknik. Här är några användbara tips för att reparera Windows-registret fel att du kommer att uppskatta.

Först måste du alltid komma ihåg att inte försöka att manuellt reparera ditt register. Denna uppgift är endast reserverad för personer som är mycket skickliga på att fixa registret. Även några av de mer erfarna PC-användare inte kommer att våga försöka reparera registret. Det finns en större chans att stöka och slutar upp med fler problem.

Om du har vänner som är dataexperter, kan du be dem också för några praktiska tips för att reparera Windows-registret fel. De kommer att kunna visa dig hur man rengör registret och reparera fel. De kommer också att kunna rekommendera bra programvara Registry Cleaner som kommer att reparera registret fel i din dator.

Det andra, dra nytta av de gratis verktyg system verktyg som levereras med Windows-operativsystemet. För emellanåt utföra en scan disk som kommer att kunna analysera din Windows-registret och reparera det därefter. För att göra detta, klicka på Den här datorn> högerklicka på din hårddisk> klicka på Egenskaper> klicka på Verktyg> Gå till felkontroll> klicka på Kontrollera nu.

Det finns också två grundläggande men kraftfulla verktyg som hjälper dig att upprätthålla stabiliteten i din Windows-registret. Dessa är Diskrensning och Diskdefragmenteraren. Kör dessa verktyg regelbundet för bättre resultat. Du kan komma åt dessa verktyg från Start> Alla program> Tillbehör> Systemverktyg> välj Diskrensning eller Diskdefragmenteraren.

Nästa, sök på nätet efter ett bra gratis register scanner eller gratis testversion av ett bra register renare programvara. Du kanske vill överväga rekommendationerna i dina nördiga vänner som tidigare nämnts. Kör skannern att identifiera registret fel och problem som konfronterar din dator. Några gratis Registry Cleaner testversioner kan du reparera de upptäckta felen, andra kommer att reparera ett visst antal fel.

Efter reparera registret fel, se till att upprätthålla en god hälsa på din dator genom att ta bort oönskade filer, defragmentera filer, kontrollera din hårddisk för eventuella fel. Du kan göra alla dessa i ett steg när du får en renare dator register som är heltäckande, packad med kraftfulla funktioner, och mest av allt lätt att använda.

Överväga dessa tips för att reparera Windows-registret fel att bibehålla den höga prestandan i din dator.