arbeta med animerade bakgrunder

Animerade bakgrunder kan verkligen förbättra din e-post, personliga webbsidor, eller din Myspace-sida. Detta kan vara ganska roligt, men kan också orsaka vissa oönskade svårigheter. Om du inte är bekant med HTML, kan du finna det svårt att lägga till dem till din webbplats, och om du blir oförsiktig om var du köper dina bakgrunder, kan du drabbas av några obehagliga överraskningar.

World-Wide-Web har många webbplatser som tillåter dig att ladda ner animerade bakgrunder, men du måste vara försiktig när du gör det. Det finns webbplatser som erbjuder attraktiva typsnitt, smilies, animerade bakgrunder, men de kan också erbjuda dig något annat. Du kan omedvetet få spionprogram och sabotageprogram som en del av paketet, när du laddar ner från dessa platser.

Jag begått detta misstag själv, och jag nu gör det en punkt att vara försiktig om var jag får saker på nätet. Det var en slarvig misstag från min sida, men en hel del andra människor begår samma misstag. Jag var inte efter animerade bakgrunder, men jag sökte smilies för min e-post.

Jag gick till Smilie Central och hämtade sitt program. Min bärbara dator blev genast infekterad med spionprogram. Min bärbara dator var nästan lamslagen. Det tog lite tid innan jag kunde lösa problemet, och städa upp mitt system.

Många webbplatser gör detta eftersom de är medvetna om att människor är förtjust i animerade bakgrunder eller häftiga muspekare för sina datorer. De erbjuder slugt dig saker gratis, men sedan sälja dina uppgifter till spam emailers och liknande.

De kan installera spionprogram på din dator som kan berätta om dina surfvanor och dina favoritwebbplatser. Denna information kan vara värdefull för vissa människor. Ibland de också installera malware, vilket kan skada ditt system, hämta din kreditkortsinformation eller lösenord.

Om du är intresserad av att ladda ner animerade bakgrunder, skydda datorn genom att ha din spyware och antivirus körs som du laddar ner. I de flesta fall kommer de att ta upp några extra grejer som försöker komma igenom datorn.

Efter en avbetalning eller nedladdning, kom ihåg att köra spyware program för att säkerställa att allt fångades. Det finns nedladdningar som inte kommer att köras om du tar bort spionprogram, men valet är upp till dig. Vill du behålla din integritet eller få gratis animerade bakgrunder?