arbetena av att kopiera filmer till en liten dvd

Mini DVD-skivor är väldigt söt och om du har en videokamera, kommer du säkert att uppskatta dem en hel del eftersom de tillåter dig att lagra så mycket information. Men när du har ett gäng mini DVD, börjar du undrar om det finns ett sätt att göra all denna information mer kompakt genom att kopiera innehållet i mini DVD till en vanlig DVD.

DVD-skivor med upphovsrättsligt skydd är inte lätt att bränna. Du kanske vill göra en extra kopia av en video som du älskar, så att om originalet skadas, har du fortfarande vad man ska titta. Självklart, om det är bara mindre repor, kan detta vara fast men oundvikligen en stund kommer när DVD är så allvarligt skadad att ingenting hjälper. Ibland är det enklaste du kan göra är att gå till den lokala DVD affären och köpa ytterligare en kopia. Men om DVD är slut på förlaget, fungerar denna strategi inte.

Videokameror är en cool pryl, vilket gör det möjligt att bevara dina minnen. Men när dina minnen är låsta inuti det, kommer du att uppskatta knappast här. Du behöver ett snabbt och enkelt sätt att få dina videor från kameran till ett annat media. Tänk, om dina släktingar vill se dina semesterbilder Du kommer inte att skicka dem i kameran, eller hur?

För att njuta av och dela dina videor, du behöver definitivt att flytta data till en normalstor DVD, så att du kan titta på en dator eller tv, utan allt krångel med att ta kameran vart du än går. Då kan du också göra dubbletter för vänner och familj som kanske också uppskatta att se ett minne de inte kunde dela på den tiden var det görs.

Egentligen, är processen mycket enklare än att försöka göra en kopia av en vanlig DVD som har upphovsrättsligt skyddat. Du behöver inte köpa dekrypteringsprogram. Dock kommer flytta information från en skiva till en annan ha sin egen uppsättning utmaningar.

Den första krångliga är att datorns spelare inte skulle kunna spela mini-DVD. Men oroa dig inte, kanske din bärbara eller stationära dator kommer att bli ännu bättre. En annan förutsättning för framgång är att du har en DVD-brännare. Så, anslut kameran till datorn och kopiera filerna till en mapp på din hårddisk. Redigera informationen om det behövs. Till exempel kan du krympa filmerna. När du har förberett dina data, bränna den till en DVD på vanligt sätt.

Nu när du vet det grundläggande svaret på frågan: Hur kopierar jag en mini-DVD, njuta av din semester och speciella evenemang till fullo. Ta video efter video. Du kan alltid överföra mini DVD till en vanlig DVD. Dessutom kan du redigera bort alla segment inte avsedd för håller. Sedan kan du göra kopior för vänner och familj, eller titta på tv eller dator när du väljer.