auto Twitter för tweet automaticaly

Jag vet att du kanske har hört talas om olika auto Twitter Tools och marknadsföringsverktyg som kan följa Användare automatiskt, och har slutligen misslyckats .. Här är varför:
Twitter identifierar snabbt spam eller skräppost konton och förbud dem utan warning.They Alla använder API som Twitter ständigt övervakar så du är i grunden en sittande anka eftersom Twitter kan förbjuda dina konton ganska snabb Mest Twitter Marketing Tools är för komplicerade att följa och genomföra . De inte uppdateras med de ofta förekommande förändringarna i Twitter …
det finns massor av andra problem med dessa Twitter verktyg och värre är att få din accunt förbjudet för misstänkt Internet-aktivitet.
Så har jag hämtat min kopia av Tweet Attacker Efter att ha köpt ett anständigt en gång betalning. Jag fick programvaran efter bara 5 minuter att betala för mitt exemplar. Sen efter aktivering av Twitter program jag har installerat det till en av de Quad Core PC eftersom jag planerar att använda den samtidigt med SEnuke och artikel Marketing Robot i bakgrunden samt …

Det första som du kommer att märka i Tweet Attacker är att det kan vara lite förvirrande i början. Men om du är en Twitter Marknadsförare Du kommer att bli bekant med följande alternativ
följa användaren
unfollow användare
svara på tweets
tweets schemaläggare
tweets skrapa
Alla följande arbetsuppgifter kan göras med Tweet Attacker automatiskt. Hur jag använder Tweet Attacker är att jag skapa flera konto med Tweet Attacks Account Creator, vilket gör att jag kan skapa hundratals Twitter-konton. Jag använder proxyservrar för att skapa denna redovisning eftersom Twitter slutändan kommer att förbjuda min IP-adress om jag använder samma IP för att skapa hundratals konton på nolltid. Om du vill skapa flera Twitter-konton för dig själv, kolla in min Tweet Attacker Konton Page Creator Review …

Nu, när du har samlat alla dina Tweet Attacker konto nästa sak att göra är att följa användare i din nisch, det finns flera alternativ att göra detta som följer anhängare av en “Guru” i din nisch, med en lista över personer att följa och använda nyckelord i din nisch att följa.

Jag använder följer anhängare av “experter” eftersom jag vet att det här är bara die-hard fans av denna nisch. Och det bästa med Tweet Attacker är att det kan “upptäcka” anhängare som är skräppost och Bots så det ignorerar dem och går vidare till nästa användare i listan.

Det finns många saker som du faktiskt kan göra med Tweet Attacker som

scrape tweets

svara automatiskt

schema tweets

och så mycket mer …

Jag rekommenderar starkt att du försöker tweet attacker. och det är riskfritt för 7 dagar