Bästa ERP-system för en medelstor och projektbaserad organisation

Att försöka ge ett svar på frågan vad som är det bästa affärssystemet för en medelstor och projektbaserade företag kan vara mer komplicerat än du tror. Även ERP är allmänt tillgängliga och används i stor utsträckning idag, är det inte en lätt uppgift att hitta en lämplig produkt för ett projekt baserat företag. De flesta ERP-system är konstruerade med tanke på kraven på ett tillverkande företag. Även om de alla anspråk på att passa behoven hos alla organisationer, oavsett storlek, att hitta en som täcker de aspekter som är involverade i ett projekt baserat företag är lite svårare.

Innan beslut fattas om vad som är det bästa affärssystemet för en medelstor och projekt baserat företag, måste du vara medveten om det faktum att oavsett program du väljer, så länge du behöver det i en projektbaserad organisation, kommer det fortfarande att kräva anpassning . I ett medelstort projekt organisation, planering av inventering, beräkna efterfrågan och landning kostnaden för inventeringen på projektbasis är viktigt eftersom det tar företaget där den vill vara: i ett läge där det inte ackumuleras material, men i Samtidigt är det aldrig levereras mindre än nödvändigt. De flesta ERP-system har en funktion som gör lagerhantering, men de saknar funktioner som arbetar med projekt redovisning. När de kommer också att integrera denna typ av optioner, kommer de verkligen vara en komplett affärslösning. Planeringen av resurser tillsammans med projekt redovisning är de viktigaste funktionerna som ERP bör ha för att vara den mest effektiva i en projektbaserad organisation.

När man tänker på vad som är det bästa affärssystemet för en medelstor och projekt baserat företag, måste du också överväga andra funktioner som ett sådant system måste uppfylla kraven för ett sådant bolag. Det måste täcka ekonomiska förvaltningen, orderhantering och personalförvaltning bl. Detta är inte ett problem, eftersom den stora majoriteten av ERP-system har sådana funktioner. Problemet kan tyckas när man överväger kostnaderna, eftersom ett system med alla dessa moduler kan visa sig inte är överkomlig för ett medelstort företag.

NetSuite verkar vara ett bra alternativ för ett medelstort projekt baserat företag. Dess funktioner som bokföringsrelaterade är lämpliga att användas i projektledning av projekt baserade organisationen. NetSuite levereras också i en SaaS-version, vilket gör det överkomligt och till hands för företag som vill införa användningen av sådan programvara.

En omfattande analys behövs innan du bestämmer vad det bästa affärssystemet för en medelstor är och projektbaserade företag eftersom ett sådant bolag är mycket annorlunda än en tillverkning av en.