bästa praxis för offshore tjänster testning av programvara

Offshore Software Testing Services har genomgått en drastisk förändring under de senaste åren. Tusentals IT-företag och de olika domäner har valt leverantörer mjukvarutestning i Indien på grund av deras kostnadseffektivitet och bra arbete kvalitet. Här är några av de bästa metoderna om outsourcing testning för offshore-företag mjukvarutestning avslöjas av världens bästa analytiker:

1) Det är viktigt att analysera testresultat i detalj och inte ignorera testresultatet. Tester som har misslyckats är lika viktiga som de godkända resultat eftersom de misslyckade resultaten kan ge en ledtråd till den slutliga lösningen. Skriv testfall för programmet genom divisionerna.

2) Dessutom skriver testfall för den avsedda funktionaliteten i enlighet med kraven och även enligt gällande villkor, följt av testfall för ogiltiga villkor. Detta kommer att sätta in ljus den förväntade samt okända resultat.

3) Var positiv att få reda på buggar i programmet. Förutsätt inte på förhand att programmet är fri från buggar. Gå med avsikt att finna många av dem, och man kan även hitta de subtila fel som man kunde ha lätt förbises.

4) Det är möjligt att skriva testfall under konstruktionsfasen eller krav själva analysen. Detta kommer att säkerställa att alla krav har passerat testfasen minst en gång.

5) Före kodning, är det obligatoriskt att hålla programmet i händerna på utvecklarna och inte vänta på den slutliga ansökan testfasen, förutsatt att det finns fler buggar framöver. Din re-arbetstid sparas automatiskt som utvecklare kommer att granska och analysera dina tester för att skapa en nästan felfri applikation.

6) Identifiera och dela dina tester i grupper för regressionstestning som kommer att underlätta snabb och effektiv manuell regressionstestning.

7) Prestanda bör testas och ges adekvat betydelse särskilt när det gäller realtidsapplikationer. Krita ut idéer för att sätta ansökan om prestandatester eftersom det är den mest ignorerade delen i anpassade mjukvaruutveckling och testprocessen.

Dessa är några av de viktiga punkter som rör programvaran testprocessen som spelar en avgörande roll i olika metoder mjukvaruutveckling. Dessa regler är ofta används av de bästa utvecklare över hela världen och mer än någonsin, med välrenommerade centra. Det är viktigt för företag som främjar anpassade mjukvaruutveckling att följa dessa regler för att få en fördel gentemot sina konkurrenter.