begrunda offshore produktutveckling till utsikterna styrka affärer

Inom området outsourcing olika affärsprocesser, är outsourcing IT verksamhet den mest utbredda. Offshore produktutveckling är en av de mest effektiva sätten att minska kostnaderna. Du kan få smak av avancerade IT-lösningar när du arbetar i tandem med utländska företag mjukvaruutveckling utan att bära kostnaderna för att bygga din egen fullfjädrad team inom organisationen.

Välj din offshore partner produktutveckling försiktigt. Du kan ställa in en omfattande begäran om förslag deklaration som låter dig att plocka ut från ett brett spektrum av utmanare på en global front. Ring för rekommendationer som en del av ansökningsförfarandet och göra vissa att följa upp genom att komma i kontakt med minst en kontakt från varje utmanare med stora mängder potens som din roman outsourcing associera.

Tänk intensivt på temat vad din representation av ett vinnande offshore produktutveckling partner är för detta specifika projekt. När du börjar ta emot ansökningar från framtidsutsikter, jämställer dem till din fantasi för den perfekta partnern och titta på enbart de som uppfyller dina fastställda strategier.

Fråga sannolika utmanare för programmering försök att omprövas av självständiga programvaror personer med kompetens inom detta område. Detta kommer att hjälpa även en ny utvecklare att ta reda på vilka offshore utsikter har de prestationer som förväntas att avsluta jobbet i sikte.

Skydda dina rättigheter till din unika produkt genom att tydligt avgränsa den del din offshore associera kommer att spela i byggandet av din nymodiga programvara. Det är klokt att utnyttja hjälp av en advokat med kompetens inom området för immateriella rättigheter att skriva och se över eventuella juridiska avtal mellan din organisation och din möjliga utländska partner.

Tänk på att bra kommunikation är grundläggande för framgång i alla typer av projekt. När du tilldelar dina aktiviteter mjukvaruutveckling till ett utländskt företag, noga överväga om en-till-en interaktion behövs eller om samtal med hjälp av e-post och telefon kommer att vara tillräcklig. Om du behöver ansikte mot ansikte interaktion för att känna sig hemma i din roman relation, hyra en offshore-bolag produktutveckling med ett företags kontor eller affärsenhet i din region.

Genomför aktiviteter marknadsundersökningar inför outsourcing din produktutveckling till ett offshore mjukvaruutveckling företaget. Du kommer att behöva samla information om vad dina kunder kommer att förvänta sig från användningen av din programvara som skapats av dig, förutom vilken typ av information de kan förvänta sig att sätta i. Du måste vara mycket bekant med din marknadsföring strategier på grundval av produktionen levereras av din produkt och den typ av användargränssnitt din kund avgudar när du arbetar med din produkt.