Brother Printer Drivers – hur man hittar Brother-drivrutinerna på enkelt sätt

Stressad eftersom du inte kan skriva ut från din Brother-skrivare? Ibland är lösningarna lätt fixar, t.ex. papperstrassel eller byter en bläckpatron. Men det kommer en tid då skrivarna upphör med sin verksamhet på grund av en mycket djupare fråga. Detta problem kommer sannolikt driver-relaterat. Om du ansluter skrivaren till en ny maskin eller om du nyligen installerat ett nytt operativsystem på din nuvarande dator, kan de två inte vara kompatibla. Om du nyligen installerat ny maskinvara till datorn och därefter skrivaren är på Fritz, då den nya hårdvaran sannolikt orsakar en teknisk glitch. Det finns en hel del problem som kan uppstå med din Brother skrivare och om grundläggande felsökning inte löser problemet, då ett sannolikt fix är att uppdatera drivrutinen.

En drivrutin är ett bibliotek av filer som innehåller den specifika koden som krävs för att genomföra åtgärder på enheten, din Brother skrivare i det här fallet. Denna kod är ett universellt språk, så att alla andra enheter och hårdvara på din CPU kan förstå det. På ett sätt, det fungerar som enhetens medelålders man.

Att ha de mest up-to-date Brother skrivare kan fixa buggar, patch säkerhetsproblem, lägga till nya funktioner eller program, lägga kompatibilitet med stödda operativsystem, och kan erbjuda bättre prestanda. Om din är föråldrad eller skadad, kan du ha drabbats av dålig datorns prestanda, frysning och kraschar datorn.

Oavsett om du felsöker din Brother bläckstråle, laser, allt-i-ett, eller nätverksskrivare, vet du säkert hur svårt det kan vara att hitta och installera rätt drivrutin. Du kan hitta några uppdaterade drivrutiner på Brothers hemsida, tillsammans med några mycket långa instruktioner om hur du uppdaterar drivrutinen. Det finns en hel del manuellt tekniskt arbete att göra, något som bör överlåtas till någon som är bekant med det inre arbetet i en dator. Det sista du vill göra är att rota runt i det och förstöra din dator.

Du måste använda drivrutinen uppdatering på ditt system – mjukvaran snabbt skannar och nedladdningar korrekt officiell skrivardrivrutin för din Brother skrivare, eller någon annan drivrutin på datorn. Du behöver inte vara en professionell IT-tekniker för att uppdatera dina drivrutiner på detta sätt. Allt du behöver kunna göra är att klicka med musen och du kan använda denna tid och pengar att spara programvara.