craplets på Windows PC kan bromsa uppstart upp till 2 minuter

Som vi alla vet Windows 7 släpptes den 22 oktober 2009 som tilltalade en stor offentlig, och det finns många människor som bara haft den färska erfarenheter av bra PC-prestanda med Windows 7 installerat på. För närvarande, orsakade frågan om Windows PC med Craplets en dålig start upp till 2 minuter tid har kallat uppmärksamhet igen. Igår läste jag denna nyhet bilda en nättidning som är den myndighet på detta område. Nu, låt mig visa dig detaljerad information.

Enligt rapporten att det finns en rad tester visade att även den nya, sk snabbstart Windows 7 PC i förinstallerade med en massa onödiga program som körs betydligt långsammare än Mac. Dessutom, PC Pro nyligen fullt ut testa av bärbara datorer kontra rena modeller av flera anläggningar och fann att Acer och Sony systemen behöva upp till två minuter till start på grund av det finns för många inbyggda i tredjepartsprogram och verktyg fabriken. Dessutom förbrukar de också eller så 1 GB RAM och 2,4 GB hårddisk i Acers fall.

Jämför med ovanstående, andra Windows PC-tillverkare är något bättre. Hewlett-Packard system kostar 1 minut 35 sekunder till start, och tar upp 1,06 GB RAM och 2,18 GB diskutrymme. Dell behöver 54 sekunder för att starta upp, och ockuperade 1,18 GB RAM och en stor 3 GB diskutrymme. De andra märken av datorer, t.ex. ASUS, Lenovo, Samsung och Toshiba har relativt installerat mindre skräp programvara, men de är fortfarande konsumerar flera hundra megabyte aktivt minne och hårddiskutrymme genom många okända orsaker.

I motsats, enligt den professionella test som du behöver bara 49 sekunder för en 13-tums MacBook Prot att slutföra start. Men det har också den lägsta aktiva minnesanvändning (289 MB för alla system).

Numera är Garbage programvara kallas ett mervärde sätt för PC-tillverkare, som ofta användes för att subventionera kostnaden för PC. Men på detta sätt försämrar prestanda och saktar ner hastigheten på processorn och operativsystemet. Så som en av användarna som skadas av Windows PC för så lång tid, kommer du att börja en lång tid kamp om hur man kan optimera hastigheten på din PC starta upp. Nu har du beredd att få en bästa Registry Optimizer att snabba upp din dator uppstart? Du kan ta reda på en cool verktyg som heter Wondershare Registry Optimizer att snabba upp din dator boot.