dator optimering-get maximal prestanda

Computer optimering är stämningen upp av PC för att få bättre prestanda. Datorns prestanda systemet beror på tillgängligt minne. Det hade funnits tillfällen då systemet inte utför ordentligt om RAM i datorn är lågt. Men ibland användare möter problem även när systemet har rikliga RAM och processor. Anledningen är gömd i dålig sektor av hårddisken. Det händer oftast när systemet blir äldre. Vi kan göra datorn optimering och föra den tröga datorns prestanda till helt nya med enkla tips. Du måste vara bekant med scandisk eller chkdsk Utilities. Det kommer att rensa dålig sektor på hårddisken och skapar extra utrymme eller minne. Alternativt kan du använda tredje parts programvara RegCure göra datorn optimering. Det kommer att skanna och rensa registret också.

Ovanför läge av dator optimering kommer också fixa grundläggande frågan om Windows kallas blå skärm av döden. Hårddiskar spelar en viktig roll i datorn. Den rymmer alla data, operativsystem, drivrutiner och program. Dess sant att du kan förlora din data på grund av enskild hårddisk fel på nolltid. Hårddiskar kan bli en flaskhals för prestanda problem på någon dator. Varje gång datorn har att läsa och skriva till hårddisken, du förlorar lite prestanda eftersom disken delsystem, till sin natur tenderar att vara den långsammaste komponenten i din dator. Det finns inte mycket du kan göra åt detta faktum, men du kan ta ett antal steg för att se till att datorns hårddisk (er) alltid kör i god form

Ibland blir vi frustrerade med vissa programfiler. Vi kan inte säga upp dem. De i sin tur försämrar systemets prestanda till en betydande nivå. För presenterar Windows ett underbart verktyg, Aktivitetshanteraren. För att komma åt Aktivitetshanteraren håll ner ctrl + alt + delete samtidigt. Enligt Aktivitetshanteraren alternativet, har du utsikt över alla de program som körs, kan du bläddra ner den önskade och väljer att avsluta det. Men det är ett system för ansökan måste du klicka på “Processer”-fliken och välj programmet och klicka på “Avsluta process.” Det här är den perfekta upplösningen för att bli av med icke-svarande program och göra datorn optimering.

DLL fel är en vanlig fel i Windows. Det händer misstag när fil med känd förlängning få bort. Nu kan du försöka för dator optimering med ominstallation av ditt system ansökan. Alternativt kan du också söka efter den saknade filen på webben och installera det. Det finns autentiska platser och resurser på nätet som huset DLL-filer och tillåter fri nedladdning.