de 3 mest använda metoderna för att konvertera Word till PDF

Det finns massor av PDF-skapare runt som du kan använda för att konvertera i princip alla dokument till den mycket populära PDF-format. De flesta PDF-skapare har två saker gemensamt: de är mer eller mindre använder samma teknik, och de tillåter dig att konvertera befintliga Word och andra filer till PDF i 3 olika metoder.

Metod 1. Högerklicka. Mer eller mindre unika för MyPDFCreator programvara, innebär denna metod att helt enkelt högerklicka på dokumentet du vill konvertera till PDF. Välj “Konvertera till PDF-fil” alternativet och du i princip klar! Obs: programmet kommer vanligtvis att öppna upp det valda dokumentet i ditt standardprogram (dvs. ett Word-dokument i MS Word). Detta är en helt automatiserad men nödvändiga steg för att skicka dokumentet till PDF Creator programvara, och det kommer oftast bara tar en bråkdel av en sekund innan den förvalda programmet stängs automatiskt igen.

Metod 2. Drag & Drop. Bara öppna upp PDF Creator programvara och dra filen till
PDF Creator fönstret / dialogrutan. En uppmaning ska visas automatiskt fråga dig var du vill spara den konverterade PDF-filen. Denna metod kommer i mycket praktiskt när du försöker att gå ihop eller kombinera flera dokument till en enda fil: välj helt enkelt alla filer, dra och släpp dem på PDF Creator fönstret, vänta några sekunder, alternativt ändra dokumentet ordning, och träffa en Merge / Kombinera knappen. Obs: sammanslagning / kombinera flera dokument stöds inte av alla PDF-program. (Rekommenderas program för att använda för att kombinera filer är närvarande MyPDFCreator.)

Metod 3. Arkiv-> Skriv ut. De flesta PDF-skapare, inklusive MyPDFCreator, installeras som en “virtuell skrivare”. Låter konstigt, men det i princip innebär att det kommer att lägga en ny falsk “skrivare” till Windows som du kan använda för att skapa PDF-filer. Helt enkelt skriva ut ett dokument från alla program (Word, Excel, Powerpoint, Paint, Photoshop, Publisher,. Osv.) Och välj falska PDF Printer som önskad skrivare. Den PDF-programvara kommer automatiskt dyka upp, och i stället för att skriva ut dokumentet, kommer det automatiskt att konvertera det till PDF! Låter det förvirrande? Oroa dig inte: det kanske låter som det, men det är faktiskt riktigt snabbt och enkelt att använda. Den största fördelen med denna metod är att det tillåter dig att konvertera PDF-filer från alla program som kan skriva ut!

Så vilken metod ska du använda? Helt enkelt välja den du gillar mest, eftersom alla tre systemen är lika kraftfull och kommer att resultera i exakt konverterade samma PDF-fil.