dela PST-fil – för bättre prestanda

Tillsammans med detta, spelar den framstående roll förvaret av personlig information, inklusive kontakter, e-post, anteckningar och kalenderposter bland andra. Så vi håller på att lägga data i PST-fil under en längre tid, är det troligt att storleken kommer att expandera dramatiskt och därefter möter vi olägenheter samtidigt öppna PST-filen. Så, för att bekämpa detta djupt rotade problem, kan vi dela upp PST-filen och få tillgång till personlig information utan krångel.

Behov av uppdelningen av PST-fil

Det finns många omständigheter som kräver uppdelning av PST-fil så snart som möjligt. Vissa av dessa omständigheter är listade nedan:

• Om du utnyttjar antingen Outlook 2002 eller tidigare versioner och som en följd av detta har lagringskapacitet PST-filer förlängas till 2 GB. Då blir det en nödvändighet att dela upp PST-fil för bättre resultat.
• Om Outlook inte svarar med önskad hastighet och därför stöter du på förseningarna olägenheter, är det absolut nödvändigt att dela upp PST-filer för att öka hastigheten på utsikterna tjänster till en tillfredsställande nivå.
• Om du kommer över många krångel i förvaltningen av stora PST-filen, så kommer det vara klokt av dig att få den PST-fil delas så att du kan njuta av en bättre förvaltning utsikter.

Det finns dela PST-fil mjukvaror tillgängliga som kan tjäna ditt syfte på bästa sätt. Dessa programvaror är de kompletta och effektiva lösningar för alla dina problem relaterade till PST-filer. Detta beror på det faktum att Split PST programvara kan bryta ner PST-filer i mindre beståndsdelar så att deras hastighet förbättrar som gör att du kan hantera det på en kunnig sätt.

SysTools PST Split hjälpa användarna att dela stora PST-filer så att användare kan nå häpnadsväckande prestanda när du använder Outlook. PST Split ger en snabb lösning för långsam prestanda för Outlook på grund av stora och medelstora PST-filer och ett stort antal av Outlook-objekt. Programvaran kan lyckas bryta stora och medelstora PST-fil i mindre delar (PST-filer). Split UNLIMITED Outlook PST-filer i små PST-filer med PST Split. Mjukvaran skapar nya PST-filer i mindre storlek och tillåter användaren att använda dessa PST-filer separat i Outlook som de är oberoende av varandra.

Användare kan ladda ner SysTools PST Split programvara från följande länk:
http://www.pstupgrade.com/split-large-pst-files

LADDAR SysTools PST Split programvara, användare kan så småningom dela Outlook PST-filer eller kan dela Outlook brevlådor.