den bästa vägen fri musmarkörer på datorn och kasta den klassiska pekaren

Sedan du startade din första dator, har du associerat sannolikt muspekaren med den traditionella pilen vi alla har varit bekväm med. Under lång tid har de flesta av oss levt med denna typ av pilen och har inte ens övervägt att byta den. Vi har gärna slet eller spelat bort om våra pc med vår pilmarkören utan vård eller vill ändra det. Tja idag är det super lätt att variera muspekaren gratis.

Många människor har ändrat resten av sin dator i ett försök att anpassa den. Du kan mycket enkelt ändra bakgrundsbild på din dator genom att välja din favorit-foto och slå ett par klick i rätt konfiguration. Skärmsläckare är likartade och massor av människor har justerat sina skärmsläckare för år, även om det bara är ett rullande meddelande som Microsoft Windows operativsystem gjort detta en grundläggande sak att göra år sedan.

Markören ändras har varit helt möjligt i Windows och Mac, men traditionellt krävs ändra din kompletta stationära motiv, inte bara din skärmsläckare och bakgrunder, men utseendet och känslan eller dina paneler, de färgningar av dina fönster, och massor av andra saker du hellre behålla samma. Om allt en person som ville ha var en ny markör, är detta inte ett effektivt alternativ.

Allt detta har förändrats! Det är just nu möjligt att enkelt ändra din markör genom att bara hämta en ny stil och aktivera med ett fåtal konfiguration klick. Absolut ingen formell grafisk design är nödvändigt, och du hittar massor av animerade markören mönster lättillgängliga helt gratis. Ändra en markör är dessutom möjligt utan att ändra resten av ettor skrivbordstema. Därför allt du vill är cool markören, eller något sådant som ett djur markör eller släpande svans markör, kan detta mycket lätt göras!

Ändra muspekaren görs enklast genom att helt enkelt ladda ner en helt fri markör verktygsfält för din webbläsare. När du laddar ner detta verktygsfält och automatiskt installera det, kommer du få 1000-tals helt nya markören dekaler musen. Du kan spela runt plocka ut det som tilltalar dig, eller ens använda en ny varje dag om det är ditt val.

Det finns massor av pekare mönster som är säsongsbetonade också, så att du kan variera dem pekaren med alla helgdagar som Alla hjärtans dag, St Patricks Day, Halloween, jul, och mycket mer. Ytterligare populära markören mönster förutom varelser och årstider semester är olika pilar och flerfärgade pekare.

Så att få en gratis muspekare idag är lika enkelt som att byta bakgrundsbild eller skärmsläckare med din bärbara dator. Snart flesta människor kommer att göra det, och den traditionella pilpekaren vi är alla vana vid kommer förmodligen att vara en kvarleva från det förflutna. Tror du att du är redo att ändra muspekaren?