den gode, den onde och den fule av spionprogram

Du hör ordet spionprogram och du kanske antar, det är det dåliga som kan komma in i din dator när du använder Internet och kan i slutändan uppdelning din dator om du inte kan få ut det. Nåväl, detta är faktiskt bara ett av sätten att spionprogram fungerar och det kunde krypa in i din dator utan din vetskap när du är på internet surfa på nätet eller ladda ner en produkt som är fri från internet.

De flesta av spionprogram, som kan hämtas på internet inte är egentligen menade att vara skadliga i naturen, men det är i själva verket bara en metod för Internet-baserade företag att ta itu med dig med ytterligare information och fakta om produkter och bekvämligheter som du har bläddrat igenom och så de tror är av intresse för dig. Några är extremt farligt och alldeles för många kan verkligen påverka sättet som din PC fungerar så det är viktigt att använda ett anti-virus program för att ta bort dessa objekt från din dator.

Då igen, det finns faktiskt goda typer av spionprogram, som nyckeln logger program som tillåter föräldrar att kontrollera sina barns Internetanvändning och bidra till att upprätthålla deras säkerhet. Istället för att bara skaffa sitt eget sätt i din dator eller laptop, är denna typ av spionprogram som du väljer att ladda ner från en online-resurs och trots omätbara till ovetande ögat sin avsikt är att spionera på tonåringar och observera vad de åt , som de kan skicka e-post, och upptäcka vad de lär sig om när de är på internet.

Nu kanske du betrakta detta som oärliga men föräldrarna hålls ansvariga för sina barns aktiviteter på många platser runt om i världen och internet rovdjur ofta upptäcks i cyberrymden. Du kan tro att du vet att dina barn och vet vad de gör, men du skulle kanske också vara chockad över att höra att de är betydligt mer avancerad än du erkänt.

Och även spionprogram kan vara en skadlig sak när utnyttjas av Internet detaljhandeln köpmän eller hackare Internet för att samla information om dig utan ditt medgivande, när det används i form av en föräldrakontroll programvara för att hjälpa till att övervaka ditt barns tangenttryckningar eller olika andra Internet-aktiviteter, då är det utan tvekan en positiv. Föräldrakontroll program är den bästa formen av spionprogram att ha och är ett utmärkt sätt att hålla dina barn skyddas.