DVD dubbelarbete programvara recension

Av det stora utbud av DVD-kopiering programvara som finns tillgänglig på marknaden, här är några av de fruktansvärt bästa som:
Den DVD Cloner II är utan tvekan den mest effektiva DVD-kopiering programvara för närvarande på marknaden. Programvaran är en användares glädje, enkel att installera, okomplicerad och har möjlighet att tillhandahålla hög dubbletter kvalitet DVD. Kanske en funktion som skiljer den från resten av konkurrerande programvara är att den kommer med en integrerad CSS decryptor, vilket betyder att det kommer att kopiera DVD-skivor som är kopieringsskyddade. Dess marknadsvärde är $ 39.99.

1Click DVD är en produkt av LG Software Innovations. Som namnet antyder, kommer det att kopiera en DVD-film med ett klick. Med underbar kundsupport och hastighet, kan programmet vara en mycket möjlig köp. Men inte som DVD Cloner II, den saknar en CSS decryptor. Det är en marknad värd över $ 59,00.

Clone DVD, en produkt av DVD X Studios, är en annan DVD-kopiering programvara som levereras med en CSS decryptor. Men inte som DVD Cloner II, kan det inte kopiera till CD-skivor, och är inte mycket klarsynt. På och aspekt, tar det bara tre steg för att kopiera en DVD-film i sin helhet – extra tagningar, meny, etc. Det är ute på marknaden till ett pris av $ 99.95.

DVD Wizard Pro kan vara en trevlig få om användaren behöver upprepa spel eller DVD-filmer till en DVD-skiva, förutsatt den ursprungliga DVD är men 4.five GB. Det är bra funktioner och kommer med kraft att kopiera DVD-skivor till CD-skivor som kan spelas på vissa DVD-spelare. Det är en bland de mer anpassningsbar DVD-kopiering programvara på marknaden. Dess marknadsvärde är $ 39.95.
Clone DVD, en produkt av Slysoft, omfattar en anständig egenskap. Precis som sin namne från DVD X Studios, är det flexibiliteten att kopiera en hel DVD-film i ett par okomplicerade steg. Det betyder inte, men, kopiera till CD-skivor, och kommer inte ha en CSS decryptor. Conjointly, är det förhållandevis svårt i jämförelse med olika DVD-kopiering program. Det är ute för $ 39,00.

DVDFab, en produkt från Fengtae Software, innehåller ett användarvänligt gränssnitt med en slitstark funktionen. Däremot har det inte befogenhet komprimera jätte DVD till en tom skiva. Det är prissatt på $ 39.95.
DVD Dupliceringsapparaten Professional är detsamma som en DVD Wizard Pro när det gäller att kopiera spel och DVD-filmer. Precis som Wizard Professional, kan det kopiera conjointly till CD-skivor, och den har en “chatt” bestämmelse som underlättar kundsupport. DVD Dupliceringsapparaten Professional är prissatt på $ 39.95.