dynamisk post validator

som behöver dynamisk post validator?

Dynamisk Mail Validator är en händig email validator program som kan användas av vem som helst och alla, allt från personer som har korta lista utskick kontakt 100-200, fram till den medelstora organisationen har e-postlista för tusentals poster.

hur kan dynamisk post validator hjälp?

Efter att ha tittat på vad Dynamic Mail Validator kan göra, måste du undrar hur det exakt fungerar och hur det kan hjälpa dig. Jo, enkelt uttryckt, är det Dynamic Mail Validator ett email validator program som ansluter till SMTP-servern för varje mottagare vars e-postadress måste verifieras. När kontrollen är över, de poster som är frånvarande på servern flaggas som ogiltig / korrupt, och dessa kan sparas i en annan fil. I slutändan, kan du bli av med de uppgifter som identifierats som ogiltiga i din e-postlista.

Vill du riskera ditt varumärke med oprofessionellt sätt att hantera e-postlista?

Det finns goda chanser att du inte kan bli störd av att kontrollera alla poster i din e-postlista. Om detta råkar vara fallet, när du skickar ett PR-post till hela sändlistan, skulle många av de e-postmeddelanden studsa tillbaka. Bortsett från fyllning upp din inkorg med bounce-back-post, kan detta hindra även dina varumärken på allvar, eftersom de olika Internetleverantörer kan signalera din e-domän som SPAM, eftersom du har försökt att skicka e-post till icke-existerande adresser (precis som meta-bots eller spam-robotar gör).

Som ett resultat, kan en påhittig potentiellt stark brevkampanjen eländiga misslyckas bara på grund av lite slarv att kontrollera giltigheten av alla e-postadresser i e-postlista, innan du skickar ut massa mail till hela listan. Så kommer det att innebära omedelbar förlust av flera potentiella kunder, och en svart-plats på ditt varumärke på längre sikt också.

dynamisk post validator: den bästa och enklaste lösningen

För att bli av med alla de ovan nämnda elände, kan du helt enkelt försöka Dynamic Mail Validator, vilket är ett kraftfullt e-validator program som kan kontrollera e-postadresser på-the-fly. Även sändlistan är ganska stort, kan du använda multi-threading inslag i programmet som gör att du kan fixa det antal e-postadresser som behöver verifieras samtidigt (detta kan påskynda processen, men konsumenterna mer Internet bandbredd och systemresurser i varv).

varför ska du prova dynamisk post validator?
Dynamic Mail Validator levereras med 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, vilket helt enkelt betyder att det finns ingen skada i att försöka ut detta fyndiga program. När allt ska du betala pengar bara för de saker som är verkligen värt att betala.