editera Song

Det finns många gånger som du vill ta bort vissa delar av en inspelning eller sång så applåderna eller kanske och reklam eller kanske de ovidkommande ljud som mikrofonen som klickat på eller av.

iTunes gör det relativt lätt att göra redigeringen av låtarna faktiskt klippa ut dessa delar, så till exempel, kan du och låta låtarna spelar i följd utan avbrott.

iTunes har en funktion så att du kan justera “Start” och “stopp” tider av spår. Således genom notating spåren innehåller de ljud du vill eliminera det gör det väldigt lätt att göra. Därför innan du spelar den låt du vill redigera, bara notera spåret start och stopptid med tidsräkneverket i iTunes-fönstret.

När du har gjort det klickar du på den låt du vill redigera. Nu från iTunes Arkiv-menyn, välj “Visa info”.

Klicka på fliken Alternativ i informationen rutan som visas. Det finns lådor här för att kolla för att justera start-och stopptid för den valda låten. Bara kolla vilken ände av den låt du vill redigera och sedan skriva in tid-disk nummer du noterat att ha låten startar och stannar vid dessa punkter.

iTunes gör det mycket enkelt för dig att redigera din låt information. I själva verket kan du även redigera flera låtar på samma gång!

Här kommer vi att beskriva hur du redigerar låtinformation.

En metod för att redigera låtar är att ansluta till Internet, där du kan hämta information om låtarna på en CD från CD-databas (CDDB).
Denna information som hämtades kan också ändras så oroa dig inte om det inte är exakt hur du vill att det ska vara.

För att göra detta manuellt själv göra följande:

Ett. Markera låten du vill redigera och väljer sedan Arkiv> Visa info.
2. Klicka på fliken Info.
Tre. Gör dina ändringar på låten informationen och klicka på OK.

Observera att som standard, när du ändrar informationen i iTunes den också ändrar namnet på filen på din hårddisk. Du kan dock, faktiskt undvika detta genom (dvs. göra ändringar i iTunes utan att ändra filerna i Finder). För att åstadkomma detta, bara göra följande:

– Välj iTunes> Inställningar,
– Och i panelen Avancerat, klicka för att ta bort-markeringen bredvid Keep iTunes Music Folder Organized.

Om du vill redigera låtinformation för flera låtar, är det enklaste sättet att detta på iTunes markera alla låtar du vill redigera medan du håller ner “äpple”-knappen. Detta kommer att orsaka alla de låtar du klickade på för att bli markerad. När du har gjort dina val bara högerklicka på någon av låtarna och välj “Visa info”. En varning kommer att dyka upp för att kontrollera att du verkligen vill redigera flera låtar på samma gång, så bara dubbelkolla ditt val och då och bara säga ja när säker.