effektiva sätt att fixa runtime error 155

Runtime error 155 är en av de många fel datoranvändare kan möta när du kör Microsoft Windows XP eller Vista operativsystem. Körningsfel förhindra att vissa applikationer eller program från att användas och kan hindra effektiv användning av dator för arbete och underhållning. Det är på grund av sådana som sätt att stoppa Runtime 155 är utvecklade för att möjliggöra en effektiv användning av datorn.

Innan vi gräva i de sätt att stoppa Runtime error 155 är det viktigt att förstå orsakerna bakom Runtime 155 i syfte att utveckla lämpliga lösningar på detta problem. Närhelst Runtime error 155 inträffar, skulle följande meddelande visas “Run-time error ‘155 ‘: Object krävs” Detta innebär att programmet som du försöker att köra står inför en oväntad programmeringsfel som resulterar i sin operativa fel. Enkelt sagt, du inte kan köra din ansökan på grund av ett programmeringsfel. Detta meddelande är vanligen visas när användare av Microsoft Access 2000 försök att köra Microsoft Office Chart Wizard på dataåtkomstsida. Alternativt sker detta problem också när du försöker infoga Office Chart på en dataåtkomstsida när datorn är installerad med version 6 av Microsoft Internet Explorer.

Det finns ett par sätt att stoppa Runtime error 155. Den första skulle vara att avinstallera Microsoft Internet Explorer 6.0 om du verkligen måste använda det Office-diagram. Du kan också använda en dator som inte har Microsoft Internet Explorer 6.0 installerat på den. Det finns många bra webbläsare där ute som Mozilla Firefox. Därför behöver du inte Internet Explorer 6.0 om du verkligen behöver använda det Office-diagram och använda internet.

Du kan gå runt systemet genom att välja att inte använda Microsoft Office Chart Wizard när du försöker infoga Office Chart. Istället skapar diagrammet utan att använda guiden. För att göra ändringar som är nödvändiga för att detta alternativ ska införas, högerklicka på diagrammet som du arbetar på och välj “Property Toolbox” alternativet finns på motsvarande meny.

För att lösa relevanta felaktigheter avseende Microsoft Outlook 2000, skulle du behöver för att lösa felet genom att välja HTML som valde formatet för redigering av runtime error meddelande. Detta steg är annorlunda jämfört med lösa Runtime error 155 i Microsoft Access. I detta fall öppna “Verktyg” i huvudmenyn som finns på Microsoft Outlook 2000. Välj “Inställningar” från denna meny. Därefter, på “Mail Format” fliken Skicka meddelanden i formatet “listan, välj det format som du vill ha och klicka på” OK “för att göra ändringarna.

Sammanfattningsvis kan Runtime error 155 lätt fastställas vara ett register rengöring verktyg, såsom Registry Repair. Registret städare är bra på att fixa olika datafel inklusive exe fel, dll fel och runtime error och påskynda datorer en hel del.