exakt var man kan hitta billigt Acronis Disk Director Suite 10

Acronis Disk Director Suite 10,0 använder samma enkla användargränssnitt som Windows hård mjukvara hårddisk programverksamhet rutiner. I verkligheten, dess filer tillstånd att undersöka och köra defragmentering verktyg skulle vara Microsoft Windows-verktyg – de bara köras under Disk Director Suite.

Det är en robust menyer av ikoner grupperade genom ytan av fönstren som representerar de tillgängliga uppgifterna. Kopiera den array är verkligen en text Uppräkningen av uppgifter över den vänstra sidan av fönstret. Höger-klicka på en av de drivande representationer införs också en meny av liknande arbetsuppgifter.

Processen att installera Acronis Disk Director Suite 10,0 är utmärker tills du har nästan kommit fram till, då en liten ruta visas så att du vet att det här programmet är att analysera dina hårda partitioner hårddisk.

Det är inte något användbart om du arbetar utanför ett enda drivsystem, även om fler enheter du kan ha, och även större deras förmåga, ju längre denna inledande process kommer att ta. Vi hade 5 enheter installerade – varav fyra 1TB då en av dem 2TB – och itstill tog inte mer än ett par minuter, eventhough det verkade längre.

Så snart det gjort sin analys, sade Disk Director Suite 10 hej nödvändigt att starta om min dator. Inga fyrverkerier, ingen blåsorkester, inga vajande flaggor, bara datorn är lika med, “Det är allt!” Det fanns inget val. Så när vi började Disk Director efter omstart, analyserade den igen hela hårddiskar. Sanningen är, när du tar upp en uppgift som kommer att kräva anpassning eller kopiera en partition, kommer Disk Director starta denna tröttsamma rutin.

Du kan duplicera diskar eller partitioner, du kan också ändra storlek och sammanfoga partitioner. Vi stötte på ett problem med en resize när Acronis Disk Director Suite 10,0 frågade oss vad, om du kan duplicera diskar eller partitioner, du kan även ändra storlek och sammanfoga partitioner. Vi sprang in till en nackdel till en resize när Acronis Disk Director Suite 10,0 frågade oss vad, om något, data från din ursprungliga (fullstor) partition vi ville placera på den nya partitionen.

Det fanns ingen grund för frågan, eftersom det var bara begärt en resize. Längs vägen, visade Acronis Disk Director Suite 10,0 ett par skrivfel sist men inte minst avbryts. Om vi ??återvände och specificerade att ingen information överföras, avslutat den uppgiften utan problem.

Om vi ??experimenterade med merge 2 partitioner, frågade Acronis Disk Director Suite 10,0 oss att identifiera eller skapa en mapp för att utföra de data det finns på den partition som har slagits samman. Metoden kompletteras med en hicka, även om vi kan ha föredragit om Acronis Disk Director Suite 10,0 just hade slagit ihop information på egen hand, fråga oss när det fann en svårighet som behövde upplösning. Det är inte en stor sak, bara en annan liten liten TRÅKIGHET.