få problemfri datorns prestanda med Windows Registry Cleaner

Windows-registret renare bör regelbundet för att hålla datorn registret uppdaterat och fri från fel. Fönster registret är databasfilen upprätthålls av Windows-operativsystemet för att hålla mjukvara och hårdvara konfiguration och systeminställningar på datorn. Windows-registret är ett mer organiserat sätt att lagra viktig information som systemet kan få tillgång till dem på kortare tid och med bättre precision. Microsoft introducerade registret i sina Windows 95 versionen. I tidigare versioner av Windows dessa information om systeminställningar lagrades i INI-filer. Eftersom dessa INI filer lagrade hela hårddisken på ett splittrat sätt, tog det systemet mer tid att få tillgång till dessa uppgifter som gjorde att systemet långsammare.

Eftersom Windows-registret är tänkt att lagra inställningarna i datorn det genererade en ny post varje gång du gör några ändringar i din dator inställningar via kontrollpanelen och installera eller avinstallera ett program. Som ni fortsätta att använda datorn som kräver att du gör regelbundna ändringar i inställningarna på datorn, håller antalet registerposter på att öka. Alla dessa poster särskilt de föråldrade och gamla poster inte längre används av systemet. För bättre prestanda på din dator bör du ta bort dessa oviktiga poster med en Windows-registret renare.

Dessutom kvar spår av den ofullständiga avinstallationen processer, fragment av poster som genereras täpper till registret och göra systemet långsammare och benägna att täta funktionella fel. För att bli av med alla dessa problem och få snabbare och felfri datorns prestanda du behöver för att skanna registret med en Windows-registret renare som tar bort oönskade poster från registret. Du kan ta en gratis Registry Cleaner nedladdning från internet för att regelbundet kontrollera din dator registret.

När du installerar och kör Windows-program registret renare det kommer att skanna hela datorn registret och reparera felen automatiskt. Programvaran kommer att ta bort den föråldrade poster, spår av felaktig avinstallation, blanksteg och fragment från registret. Den Windows-registret renare upptäcker också och tar bort den inbyggda nycklar från registret som genereras av skadliga program. Dessa poster som skapas av virus, adware, spyware eller trojaner kan göra ditt system sårbart för eventuella säkerhetshot. Så, med ett register renare kan du hålla datorn fri registret fel som kommer att garantera snabbare och säkrare prestanda.