fånga kontakter 10 gånger snabbare med hjälp av programvara kontakt grabber

En up-to-date och korrekt kontaktdatabas är mycket viktigt för alla företag att bli framgångsrika. Även om ovanstående påstående är sant, en av de största utmaningarna som småföretagare och försäljning och marknadsförare möter idag är att fånga kontakter från olika källor och överföra dem till kontakt databasen.

Generellt småföretagare och försäljning och marknadsförare får leads från olika källor som mail, webbsidor, online-kataloger och kunder och försäljning förfrågningar. De tillbringar merparten av sin tid på att manuellt kopiera och klistra in varje kontaktuppgift i respektive fält i kontakt databasen. Detta är ett tröttsamt och tidskrävande uppgift för upptagen yrkesverksamma. Det tar en tung belastning på deras produktivitet och hindrar dem från att arbeta på sin kärnverksamhet.

Dessutom är manuell datainmatning benägna för skrivfel som kan visa sig vara mycket kostsamt. Ett annat krångel är dubbletter som rörigt i databasen. Lägga ytterligare resurser uteslutande för kontakt capture endast belastar den befintliga budgeten och det varken garanterar korrekta data eller data som redundans. Det är där tekniken spelar en avgörande roll i att automatisera kontakt capture.

Kontakta Capture Automation är det bästa möjliga alternativet för försäljning och marknadsförare för att komma undan med den besvärliga manuell inmatning av data. Kontakta capture automation verktyg gör att du kan fånga kontaktuppgifter snabbt och enkelt. Detta hjälper säljare att spendera mer tid på sin kärnverksamhet.

AddressGrabber, en smart kontakt grabber programvara hjälper säljare att fånga kontakter snabbt och enkelt, och överföra kontaktuppgifter till databasen på nolltid. Var det en e-signatur, webbsida, online katalog eller andra dokument, är att välja allt du behöver för att göra just det kontaktadress och klicka på Hämta-knappen på AddressGrabber verktygsfältet. Denna kontakt grabber programvara är enkel att använda och det intelligent identifierar de kontaktuppgifter som förnamn, efternamn, titel, företag, Gata, Stad, delstat, Zip, Telefon, Fax, E-postadress och webbadress, och överför dem automatiskt till respektive kontakt databas eller adressbok.

Kontakten grabber verktyg kontrollerar äktheten av den fångade adress och kontroller för dubbletter. Det eliminerar stavfel och säkerställer korrekta data. Den stöder de mest populära kontakt chefer som ACT!, Guldgruva, och Outlook.

AddressGrabber är en praktisk och kostnadseffektivt verktyg som gör det möjligt för småföretagare och professionella säljare fånga kontakter 10 gånger snabbare. Med AddressGrabber, kan professionella säljare stänga nu mer försäljning och generera mer intäkter.