fem skäl redovisning software_

Här är fem snabba skäl att bokföringsprogram kan vara den bästa vägen för ett litet företag. Använd dessa fördelar för din verksamhet och om 3 av 5 vettigt, sedan titta på att få programvaran. Om dessa skäl inte hjälpa din situation, då lita på din bokföring fungerar alldeles utmärkt som det är.

Ett. Pris – Det första på allas sinne är “Vad kommer det att kosta mig?” Naturligtvis finns det många olika produkter och priser, men här är några. Quicken Home och Business 2009 är regelbundet $ 99.99, men med försäljning och rabatter det kan köpas för $ 49.99. Peachtree First Accounting 2009 är prissatt till $ 69,99. Dessa priser är från vintern 2008. Äldre versioner finns, finns också, så detta ger en uppfattning av prisintervallet för att titta på. Också hålla i minnet att detta är en engångsavgift köp av en produkt som kommer att användas på en dag eller vecka.

2. Skatter – bör Automation användas för skatter så är möjligt. Manuellt räkna intäkter, kostnader, för mer information besök och avdrag kan ta mycket lång tid att organisera och beräkna eller det kan vara väldigt dyrt att ha gjort av en revisor. Software erbjuder sammanfattningar som visar en löpande status för förväntade skatter med avdrag för enkel planering. Rapporter kan anpassas för att återspegla specifik finansiell information.

Tre. Tid – Data endast upp i en tid och kan kopieras och överföras till räkna in många olika områden. Alla intäkter, kostnader och avskrivningar hanteras i ett program för enkel tillgänglighet. Se en rinnande övergripande bild av vad som kommer in för månaden, vad som händer ute, och vad som finns kvar i dina konton.

4. Noggrannhet – När siffrorna är ingång, är beräkningarna automatiskt korrekt ifylld. Det finns ingen anledning att dubbelkolla arbete eller undrar om siffrorna har beräknats exakt rätt.

Fem. Tillförlitlighet – Skulle du vilja det kapital som skall sorteras automatiskt in i rätt kategorier av sparande, räkningar, löner och material? Du måste besöka kunna skriva ut rapporter för att visa anställda eller innehavare omgående när de begär att se 401K siffror eller kontanter rapporter flödet de senaste tre månaderna. Ställ upp räkningen påminnelser så att dina fordringsägare kan räkna med betalningar som ett urverk.

De flesta små företag har ett mål att växa i organisationen större. Om detta är sant för ditt företag, ta den tid och energi som för närvarande används för redovisning och multiplicera det med mängden av framgång som önskas. När du använder bokföringsprogram, är bara ökningen av datainmatning tillämplig eftersom alla beräkningar fortfarande automatiseras. Det finns många fler fördelar med bokföringsprogram för enskilda situationer, men tänk om de här 5. Är dessa funktioner värda 2 tankar bensin eller en kontorsstol eller skrivbord?