Firefox Uninstaller – Hur tvinga avinstallera Firefox

Firefox är en gratis webbläsare som gör det möjligt för datoranvändare att fullt ut dra fördel av information på Internet enkelt och bekvämt. Det kan lätt installeras samtidigt som det kan också vara en huvudvärk när du vill ta bort det från datorn. Kanske du vill ta bort den gamla versionen och installera den senaste versionen, eller kanske det har gått ut och du måste överge det. Oavsett vad det är, den här artikeln beskriver hur du kan tvinga avinstallera Firefox från din dator enkelt.

Manuellt avinstallera Firefox från datorn

Ett. Avsluta alla program som är öppna.

2. Klicka på Start, på fliken kontrollpanel.

Tre. Ta reda på Lägg till / ta bort program i Windows XP eller Windows 2000, och sedan på Avinstallera ett program i Windows Vista.

4. Klicka på Ändra eller ta bort program-knappen på toppen av den vänstra listan.

Fem. Bläddra nedåt i listan och markera detta program, klicka på Ta bort för att avinstallera i Windows XP eller Windows 2000, klicka på Avinstallera i Windows Vista.

6. Starta om datorn efter denna borttagningen är klar.

Upp till här, har strykningen klar ännu eftersom det finns vissa mappar och objekt relaterade till Firefox är fortfarande kvar på datorn, vilket hindrar dig att ta nästa steg i din plan. Det finns i allmänhet två alternativ för dig att uppnå detta Firefox borttagning. Därför är det mycket viktigt för dig att vidta följande åtgärder för att avinstallera programmet:

Gå till enhet C, Program, och ta reda på Firefox och sedan ta bort alla relaterade filer direkt från datorn.

Klicka på Start, Kör och input Regedit, och klicka sedan på Enter för att få tillgång till registret. Radera alla följande tangenter:

[HKEY_CLASSES_ROOT \ firefox html]

[HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Classes \ program \ firefox.exe]

[HKEY_CURRENT_USER \ Software \ mozilla]

[HKEY_CURRENT_USER \ Software \ mozilla plugins]

[HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ mozilla]

[HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ mozilla.org]

[HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Mozilla Plug-in]

Om du väljer att manuellt ta bort Firefox, hittar du hur svårt och komplicerat det är. Varför inte införa ett enklare och snabbare sätt?

Force Avinstallera Firefox med en avinstallerare

Använda ett avinstallationsprogram för att hjälpa dig göra en borttagning är mycket bekvämare än du tror. Vad mer är det säkert. Det kan hålla dig från att ta bort fel filer som kommer att ge dig en huvuddelen av oroligheterna. Ett program som heter Perfect Uninstaller kan ge dig en hand. Låt oss ta en titt hur lätt det är att bli av med alla onödiga filer och objekt genom att använda “Force Avinstallera”-funktion för detta program:

Ett. kör Perfect Uninstaller.

2. Leta reda på programmet var du har lagt den och välj Force Avinstallera i de viktigaste gränssnittet.

Tre. Då Perfect Uninstaller hjälper dig att ta reda på och ta bort Firefox och alla relaterade spår tydligt.