fönster Registry Cleaner – ett måste för din PC

Är datorn tar för mycket tid att starta upp? Är det att kasta oväntade felmeddelanden i mitten av något? Är datorn startar automatiskt då och då? Om ditt svar är ja på någon av dessa tre frågor är det hög tid att du gör ett register reparation. Dessa är de vanligaste felen som uppstår när datorn registret växer enormt i storlek och igensatt med flera felaktiga inmatningar. Resultatet är trög maskin och ofta systemfel eftersom systemet inte kan spåra informationen på registret. Detta är ett typiskt problem i Windows-baserad dator och endast ett fönster Registry Cleaner kan lösa detta problem lätt.

Hur registret blir igensatt?

Registret filen används av Windows-operativsystemet för att lagra hårdvara och mjukvara konfiguration, systeminställningar och nätverksinställningar. I grund och botten en post eller värde skrivs i registret för varje av dessa komponenter. När Windows startar, läser systemet dessa värden från registret för att initiera komponenter. Denna teknik för att lagra information om resursen har gjort operativsystemet Windows snabbare än tidigare när dessa uppgifter lagrades i INI-filer.

Men problemet med Windows-registret är att det inte kan radera värdena för sig när en ny post skapas i registret när det finns förändringar i systeminställningarna. Resultatet är mammut storleken på registret och trög dator som systemet kan inte riktigt läsa värden från registret. Denna situation blir allt mer kritiskt med fragmenterade poster, tomma ytor som skapas när ett program avinstallationen är fortfarande ofullständig. De inbyggda nycklar genereras av malware program som trojaner, virus, spionprogram också skapa registret fel. För att åtgärda dessa fel allt du behöver är ett fönster Registry Cleaner som du kan få från internet så lätt. I själva verket finns det tusentals webbplatser som erbjuder gratis Registry Cleaner för nedladdning.

Vad gör registret ren programvara egentligen?

För att säkerställa felfri och organiserad register och optimal prestanda från datorn måste du regelbundet skanna ditt system med fönster Registry Cleaner. Det kommer automatiskt att åtgärda felen genom att ta bort den föråldrade poster, inbyggda nycklar, spår av felaktiga installationer och hålla din dator registret ren.