förebyggande underhåll-fjärrkontroll programvara övervakning

Fjärrövervakning är en teknik som används för att bistå och ge kundsupport till välrenommerade organisationer från en avlägsen arbetsplats. Denna tjänst används idag av några av de mest välkända organisationer runt om i världen. Förfarandet för fjärrsystemet övervakning har underlättat flera ledande tjänsteföretag företag. Dessa företag har inte bara lyckats göra enastående tjänster kundsupport men också har uppnått enastående resultat.

Fjärrövervakning, det mest använda systemet på förebyggande underhåll popularisera i snabb takt inom IT-sektorn som det är tjänsten kostnadsbesparande funktion är att föra enorma fördelar för företagen. Det främsta sak du behöver lära fungerar Remote Desktop-funktioner som faktiskt hjälper systemet att ansluta till en avlägsen plats. När denna programvara är korrekt konfigurerad, kan fjärrövervakning börja fungera.

Aktivera funktionerna i Remote Desktop i ditt kontor eller hemdator. Om du har administratörsbehörighet till din dator där du installerar Remote Desktop kan du aktivera funktionerna. Underlätta fjärrhjälp enhetsövervakning på din dator genom att följa anvisningarna nedan-

• Klicka på Start-menyn och välj Min dator

• Högerklicka på musen och välj Egenskaper där du kan se information om din dator

• Klicka på fliken Fjärr och visa dina nuvarande inställningar för att kontrollera din Remote Desktop konfiguration

• När du är klar att visa information kolla in det alternativ som gör det möjligt för andra användare att ansluta till din maskin på distans

• Tryck på knappen Verkställ på fliken för att spara de aktuella ändringarna i datorn

Detta slutför installationen. Men du är ändå att välja källa för mottagande anläggningen ordentligt. Därför du behöver låta avlägset belägna användare att komma åt din dator. Användarna kan läggas till manuellt med hjälp av ett särskilt tillstånd lista som är en inbyggd funktion för Remote Desktop. Kontrollera konfigurationen och se till att du har valt fjärranvändare. När du har kontrollerat alla dessa du är redo att inleda en länk med en avlägsen maskin, så att få fjärrövervakning stöd.

För att göra detta, klicka på Start-menyn och välj Tillbehör, klicka på Communications mappen, i mappen väljer anslutningarna för programvaran. Programmet kommer att öppna i ungefär ett par sekunder där du skulle behöva ange IP-adressen för fjärrdatorn. Slut på all press Connect. Ett litet fönster visas för att få ditt användarnamn och lösenord. Fyll upp dessa uppgifter och börjar få fjärrhjälp i din dator.