funktionerna i Windows 7 Ultimate

Windows 7 är den nyaste medlemmen i operativsystemet Windows familjen och förbättrar sin föregångare, Vista, på många sätt. Windows 7 Ultimate är den mest effektiva utgåvan av Windows 7 och har ett antal funktioner som inte innehåller Stater, Home Premium eller Professional versioner. Det övergripande målet för det nya operativsystemet är att ge en estetiskt tilltalande program, tillsammans med enkel att använda njutning alternativ, möjligheter företag och andra extramaterial.

Det tillåter även sina användare att använda flera Windows XP produktivitetsprogram i Windows XP Mode. Vad bra, för säkerheten mindful möjlighet att kryptera dina dokument med BitLocker eller BitLocker To Go finns tillgänglig. Som en extra bonus användarna har möjlighet att arbeta i 35 olika språk. Windows 7 Ultimateis absolut operativsystemet för beslut för alla som behöver en professionell miljö att verka i som ger enkel användning, ett utbud av underhållning alternativ, makt och anpassningsförmåga.

Med Windows 7 Ultimate kan du enkelt förenkla vardagliga jobb med nya navigeringsfunktioner som Aero Shake och Snap. Aero Shake kan användas för att fokusera på ett fönster genom att välja ett fönster av uppmärksamhet och skaka musen fram och tillbaka. Efter detta alla andra fönster blekna bort, för att vända denna effekt helt enkelt upprepa processen att göra alla fönster återkommer. En annan användbar urval funktion är “Snap” som låter dig ändra storlek på fönster för att jämföra eller bättre enkel användning genom att helt enkelt dra dem till kanten av skärmen. Genom att använda denna metod fönster kan göras för att expandera i någon rutt eller ens ta upp hela skärmen. Dessa och andra nya urval funktioner som ingår i Windows 7 säkerställa att det är ganska lätt att navigera och samtidigt vara produktiv också.

Windows 7 UltimateOS också avsevärt förbättrar på Windows Vista i ett antal viktiga delar som skapar det vida överlägsen sin föregångare. Det drar full nytta av 64-bitars datorutrustning och lagring som snabbt håller på att bli den vanliga både i PC och bärbara industrin. Operativsystemet är också utformad för att göra din dator både sömn och återuppta snabbt så att du inte behöver vänta. Den förbrukar också mindre systemresurser när du kör så att du har tillgång till ett snabbare system för antingen arbete eller spel.

Den mest effektiva versionen av det senaste operativsystemet på blocket har mycket att ge. Perfekt för hantering av både professionella och dagliga jobb Windows 7 har allt. För någon som är på marknaden för ett nytt OS och kräver en blandning av makt, är mångsidighet och användarvänlighet den ultimata versionen av Windows 7 troligen att passa dina behov. Lösa alla de fel som gjorts i Vista och lägga till nya fantastiska funktioner har verkligen gjort Windows 7 Ultimate os val.

Nu kan du köpa Windows 7 Ultimate produkt Keyon www.circlesale.com, kostar det bara du $ 30,5.