gåta mig

Att uppfostra två pojkar var inte så lätt det med arbete och alla utom en av de saker som stod ut från resten var vad man ska göra på barnens födelsedag. Jag hade alltid antagit att denna syssla gick till frun som det verkade en familj sak för mig, inte att jag försökte skjuta beslutet ut på henne. Jag visade sig att min fru tyckte samma sak som jag gjorde och vi skulle båda sitta i köket tittar på varandra i väntan på att andra att komma med en lysande idé och våra bekymmer skulle vara lite mindre än vanligt.

Vi kom alltid med något men ser tillbaka dessa idéer var ganska lamt men barnen tycktes njuta av själva. Det fanns alltid massor av barn på vår plats de flesta dagar i veckan så vi måste ha gjort något rätt. Allt detta nostalgi kom översvämningar tillbaka till mig häromdagen när jag kom över en annons för en rolig fest, precis som min fru och jag skulle ha gripit med båda händerna. Det kallas “Riddle Me”, som är ett datorprogram som gör parterna verkligt unik och minnesvärd.

“Riddle Me” är en slags skattjakt med klockor och visselpipor, bara sak för ungepartyn. Programvaran kan köras på de flesta Windows-och Mac operativsystem så det inte blir några problem där. När du laddar programvaran programmet låter dig skapa massor av olika typer av spel som “Treasure Hunt” eller “skattjakter” eller tänkande spel som du sedan lösa med åldersanpassade gåtor och ledtrådar. (Kan du föreställa dig hur mycket roligt du kan ha med detta ner på puben?). Antalet olika spel du kan skapa är oändlig så att du verkligen får dina pengar värde. Först du väljer åldersgruppen från 3 till oändlighet sedan välja hur många husgeråd du vill. Det är över 400 i programvara databas, använder du dessa poster inom de ledtrådar och det finns 5000 eller så av dem.

Du kan ordna en skattjakt med priser i slutet eller i separata delar som jakten utvecklar sig. Det finns så många vinklar att titta på. Tänk att du kunde köra en skatt tjänst jakt samråd med denna programvara gör jakter för andra människor i din fritid. Med programvaran kan du skriva ut ledtrådar som har gåtor som måste räknat ut innan du kan fortsätta till nästa steg, och Riddle Me gör allt detta och mer.

Du får 55 bilder som du kan använda som bakgrunder när du skriver ut ledtrådar, och om det inte finns något du gillar kan du lägga till dina egna. Du spelar dessa spel antingen inomhus eller ut och levereras med klart lätt att följa instruktioner. Varför inte vi tänker på dessa spel år sedan.