göra Firefox snabbare med denna enkla guide

Många av oss Internet-fanatiker var glada när vi hörde om frisläppandet av webbläsaren Firefox för många år sedan. Det skröt om säkerhet och snabbhet, samt teman och plug-ins. Det verkade leva upp till hypen, när den först introducerades på scenen var effektiv och imponerande. Det verkade röra på belysning hastighet, och var mycket säkrare än Internet Explorer. Det verkar dock över tiden med så många add-ons och plug-ins, och med varje ny uppdatering, saker verkar alltid vara att sakta ner.

Även om du kanske tror att det är i själva verket webbläsarens fel, sanningen är det verkligen helt enkelt inte. Sanningen är att en hel del komponenter spelar nyckelroller i hastigheten i webbläsaren. Saker som datorns maskinvara, internetuppkoppling eller internet hastighet, servern av webbplatsen du besöker, och ibland även hur många flikar du har öppnat. Allt detta beaktas kommer du fortfarande att kunna hitta metoder för att göra Firefox snabbare genom att göra några ändringar i konfigurationsfilen i din webbläsare.

Vi har för avsikt att gå igenom några steg som bör tillåta dig att snabba upp Firefox när du surfar runt. Detta är för bredbandsanvändare och notera att om du tror att du gjort ett misstag är det möjligt att alltid klicka på “återställa till standardinställningarna” knappen. Detta förfarande kommer att arbeta med pipelining (objekt inne i “” du behöver bara skriva vad som finns i mellan, behöver du inte ta med “‘).

* Öppna Firefox och i rutan URL typen (utan “”) “about: config”
* Du kommer att få en låda som kan säga “här kommer garantin” – klicka på Jag är säker.
* I den hittar (eller du kan bläddra för att hitta) lokalisera “network.http.pipelining” – ändra till “true” genom att dubbelklicka på den.
* I den hittar (eller du kan bläddra för att hitta) lokalisera “network.http.proxy.pipelining” – ställ in den till true genom att dubbelklicka på den.
* Nästa hitta “network.http.pipelining.maxrequests” och ändra numret till ‘8 ‘genom att dubbelklicka och ändra värdet.
* Du bör nu högerklicka någon i området och klicka på ‘Ny’ => Integer för namnet “nglayout.initialpaint.delay” och sedan ange värdet till ‘0?.
* Stäng webbläsare.

Återöppna webbläsare för att se om det faktiskt gör Firefox snabbare. Det finns ytterligare hacka och tricks du kan göra, dock, är detta en av de mest frekventa, och det fungerar utan att behöva ändra några av dina specifika inställningar datormiljö.