hålla kontakten med dina kunder med hjälp av geokodning tjänster

Geokodning kan du hitta länkade geografiska koordinater från postnummer, gatuadresser och andra geografiska data. Geokodning tjänster eller programvara hjälper till att kartlägga de funktioner i geografiska informationssystem eller bädda in dem i digitala fotografier. GIS hjälper till att matcha varje post med medföljande geografiska data. Det skulle ta hänsyn till delar av en adress som gatunummer, gatunamn, stad, postnummer och stat, matcha det mot adresser i befintliga GIS-databas och sedan tilldela koordinater på en karta.
Geokodning är viktigt
Varför är geokodning gett så mycket av betydelse? Detta beror på att de data som köpts georeferencing eller geokodning kan användas för specifika ändamål. Den kan användas visualisering och platser kartläggning inom sitt intresseområde. Det används i ett antal områden, inklusive hälso-och miljödata, för forskning och övervakning, för att avgöra folkräkningen demografi, för att visualisera nuvarande och potentiella kunders positioner inom ett givet område för företag, för att hjälpa verksamheten i postsektorn, och så vidare .
Geokodning tjänster är mycket fördelaktigt och populär i posttjänster industrin. Låt oss ta en snabb titt på några av de användningsområden för god geokodning programvara för posttjänster:
Det hjälper att uppdatera kunddatabaser med korrekt och realtidsinformation
* Det hjälper att uppdatera e-postlistor
* Batch sändlistor kan verkställas
* Adresser kan slås upp snabbt och exakt i realtid
Om du letar upp för ett nytt sätt att nå ut till potentiella kunder då geokodning kan definitivt hjälpa dig. Mängder av e-handel företag har antagit den mobila plattformen som har geokodning och hjälper dem att spåra sina inkomster platser.
Här är några funktioner i Geokodning programvara som du kan använda för att genomföra georeferencing:
* Det bör erbjuda fullständig standardisering av data.
* De referensdatabaser som den använder bör vara tillförlitliga, av hög kvalitet, och kontinuerligt uppdateras. Om databaserna är gammal kan du gå miste om aspekter såsom gamla gatunamn, nytillkomna gatunamn etc.
* Dålig data ska hanteras korrekt.
* Matchen och noggrannhet på programvaran bör vara hög.
* Det bör genomföra snabb och säker geokodning.
* Det bör bifoga viktig information inklusive folkräkningen skrifter, latituder, longituder och distrikt uppräkning.
* Det ska vara användarvänligt och grafiskt användargränssnitt (GUI) måste utformas på ett sådant sätt så att människor på alla nivåer för att använda den lätt.
* Det bör möjliggöra realtid postadress se upp samt verifiering.
Om du letar efter geokodning tjänster för en aktuell och korrekt databas för ditt företag besök sedan www.anchorcomputersoftware.com.