hantera partitionen med bästa Partition Manager

Partition Assistant är en avancerad, pålitlig Partition Manager programvara publicerad av Aomei Technology. Den är speciellt utformad för partition förvaltning, vilket ofta används för PC och Windows-servrar. Med Partition Assistant, måste-ha en partition programvara, kan du enkelt hantera vissa grundläggande och avancerade partition så att du kan lösa huvudvärk problemen utifrån garantera datasäkerhet och högeffektiv.

Tillsammans med ständiga uppgraderingar och förbättringar, är Partition Assistant blir mer och mer populärt med högt anseende och anmärkningar. Det förtjänar den respekt som det hjälper användarna flytta och ändra storlek på partition, utöka och krympa partition, utöka systempartitionen, skapa, ta bort och formatera partitionen. Dessutom kan det dölja / visa partition, som aktiv partition, konvertera filsystemet, torka disk data permanent, etc. Den mest attraktiva funktionen är att det är möjligt att utöka NTFS-partition utan att starta om datorn. Det stöder också alla RAID-hårddiskar och fungerar underbart på 2TB diskar.

Samtidigt hjälper den inbyggda Extend Partition Wizard junior användare ändra storlek partition att förvärva mer oanvänt utrymme steg för steg. Det gör att du lätt kan dra reglaget för att förverkliga de åtgärder som partitionera och justering av partitionen. Du hittar programvaran är enkel att använda och mycket pålitlig.

Bland ett myller av Partition Manager programvara, är Partition Assistant en riktig billig och god kvalitet magi partition verktyg. För Windows Server-användare, säkerställer denna server edition hög stabilitet och effektivitet för att skydda kvaliteten på tjänsterna. Det stöder fullt alla Microsofts traditionella system, inklusive Windows 2000/XP/Vista/2003/2008 och Windows 7, och det stöder 64 bit också. För att stärka upp datorns hårddisk prestanda, bidrar detta kraftfulla Partition Assistant för att förbättra Windows management system disk och maximal efficiency. Under det bistånd, kan hårddisken partition management fungerar i perfekt ordning.

Du bara låg kostnad för att få Manager Server Partition om du vill hantera din Windows Server 2003 och 2008. Men om du är en personlig användare eller företag PC ägare, behöver du bara att spendera US $ 29 för att få den professionella versionen av Partition Manager. Dessutom kan du frigöra erfarenhet Partition Edition Assistant Home i din Windows 7/2000/XP/Vista (32bit endast).