hur att reparera blå skärm av döden – en smärtfri lösning

Alla som har använt Windows är förmodligen bekant med Blue Screen of Death (BSOD). Du slår på datorn, eller försöker öppna ett visst program, tillsammans med en blå skärm visas med alla typer av felmeddelanden på det. Många gånger kommer du minska de data du kunde ha varit i drift med, vilket kan vara riktigt besvärande. Å andra sidan, är det särskilt vissa fall uppnås att fixa Blåskärm händelser …

Vissa människor få BSOD bara en gång varefter deras datordrift går tillbaka till det normala, men andra folk har upprepade problem med detta problem. Skriva ned de felkoder som visas kan hjälpa dig att avgöra vilken typ av dilemma är att skapa dessa tecken och symtom, som ofta innehåller skärmen som kommer upp när du använder eller försöker skapa användningen av ett visst program.

Ibland om du får Blue Screen of Death du kan vara i stånd att helt enkelt starta om datorn samt problem skulle kunna lösas. Det är möjligt i det enklaste av instanser. I vissa fall är väckt den genom installationen av ny maskinvara eller stationär dator programvara, och om du tar bort dessa din enskilda dator kommer att gå igen till standard. Ändå är det i allmänhet inte är fallet, och då kan det väl ta lite extra trial and error för att reparera Blåskärm frågor.

1 på andra orsaker med Blåskärm är register frågor kollektivt med din dator, eller virus. Detta innebär att en av dina uppnåeliga bekymmersfri sätt att reparera Blåskärm problem är att få ett register renare och kör det. Otaliga tillfällen detta kan reparera problemet och snabba upp din egen dator också. Dessa program är ganska överkomligt, och absolut värdesätter ett försök innan du skickar datorn till en tekniker eller ge upp på den och köpa en helt ny dator.

BSOD problem är ganska vanliga, speciellt med äldre datorsystem som är verksamma äldre versioner av Microsoft Windows. När en exceptionellt enkel omstart inte lösa dilemmat, kunde man från de andra snabba lösningar vara att försöka skapa användning av ett register renare programvara som en följd av detta kan reparera en stor mängd av de fel som eventuellt kommer att föranleda BSOD och bevara dig medlen för att få det fastställt av en professionell eller köpa en helt ny dator.