hur du gör din tid och närvaro programvara gröna vänliga

Den “gröna effekten” slutar inte här. Vi pratar med Controllers och professionella HR som underhåller sjuka och semester konton och personalregister för anställda i olika mappar, använder tryckta blanketter, eller ange information om Xcel kalkylblad. Denna information är sedan skrivas ut, kopieras och lagras av upphovsmannen och flera mottagare och ner går fler träd!

Det behöver inte vara så, eftersom teknik har gett lösningen. Det finns många applikationer skrivna för tidtagning, att mänskliga resurser, scheman och periodiserad spårning kan behandlas elektroniskt, uppdaterad, läsa, distribueras och lagras på linjen. Allt detta data finns tillgängliga på begäran på användarens dator antingen genom ditt lokala nätverk server, eller åtkomst till en avlägsen leverantör över internet. Koppling programvara med biometriska tidterminaler är det naturligt partnerskap för gröna lösningen till tid och arbete spårning. Det finns många och varierande alternativ, inklusive terminaler med fingrar läsare eller skannrar handen som verifierar anställda och telefoni alternativ som gör att mobila medarbetare att logga eller stämpla in och ut genom sina telefoner eller på en dator över internet.

Enligt Resource Conservation Alliance, tar det cirka två till fyra pounds av trä för att skapa ett halvt kilo papper, plus enorma utsläpp av kemikalier, energi och vatten. Tänk på hur många träd och andra resurser har använts för att göra tiden kort, filer och rapporter som du använder, hålla lagring och kasta på en regelbunden basis.

Förutom fördelarna med minskad förbrukning av naturresurser genom att byta till en programvara / biometriska system, kan Klubbar inser också mätbara förbättringar:

• Anställdas produktivitet
• Ledningens rapportering
• Tillgång till information och distribution
• Noggrannhet i datafångst och överföring
• Minskning av räknefel
• Regelefterlevnad
• sänkta arbetskraftskostnader

Naturligtvis en av de största utmaningarna för COO s & Controllers är att övertyga sina utskott och styrelser av det långsiktiga värdet av uppgradering “baksidan av huset” system på bekostnad av medlemsländerna utsedda bekvämligheter! Nej det är inte sexigt att prata om tidredovisning eller andra program, men ignorerar och underlåter att investera i dem kan ge många oönskade resultat på kort och lång sikt. Att övervinna invändningarna att uppgradera system, oavsett om de är kostnadseffektiva eller förändring, är kritisk till att förbättra den operativa effektiviteten i klubben, produktivitet av sina anställda och samtidigt driver aktivt en “gröna initiativ” som ansvarsfulla gäster på denna planet.