hur du kan reparera en runtime error – det enklaste sättet but_

En runtime error på din individuella dator kan erhållas i många exceptionella typer, men de brukar uppstå när en eller mycket lite extra dator program som är installerat på datorn erfarenheter någon form av internt fel som hindrar det från att fullgöra sitt program potential. I huvudsak är programmet inte kan läsa alls, alltså dess runtime avbryts …

Du kommer att veta när en runtime fel har uppstått främst tänker på att ett pop up-meddelande visas på bildskärmen skärmen talar om för dig om det finns en runtime error, det är på denna nivå som den enskilda datorn kan göra mycket små …

Lyckligtvis finns det ett enkelt sätt att reparera runtime fel och om du följer en åtgärd vid en tidpunkt, kommer du anländer i orsaken till problemet.

Att ha potential att upptäcka svårigheter som orsakar felet du behöver rengöra starta systemet. Köra en ren start för att ha möjlighet att fixa runtime fel kan mycket väl uppnås genom efterföljande några utan tvekan okomplicerade steg …

Ett. msconfig

Först kör du “msconfig” för att öppna systemkonfiguration dialogrutan för. Efterföljande, på fliken “Allmänt”, klicka på “Selektiv start” och avmarkera följande kryssrutor: Metod SYSTEM.INI, Process Win.ini och in Autostart-objekt. För det tredje, till “Start”-fliken kan du behöva göra följande: välj “Dölj alla Microsoft-tjänster” kryssrutan, välj “inaktivera alla”-knappen. Slutligen, välj kryssrutan för en av dina lösningar runt fliken Autostart och starta om din dator.

2. starta

Lämpligt när du har startat din privata dator, kontrollera att upptäcka om det runtime fel dyker upp så fort mer när du går för att köra programmet. Om felet kommer upp så snart mer, då den tjänst som du helt enkelt bara valt i fliken Autostart kan vara den utlösande faktorn.

tre. Upprepa Analys

Om inget fel sker, sedan upprepa processen för alla program och företag i fliken Autostart tills du avslöja motstridiga programmet. Du kommer då att ha möjlighet att rätta till problem och reparera fel runtime.

Runtime fel kan väl antagligen att produceras om filerna i din dator är både föråldrad eller skadad. Det kan vara därför det är viktigt att du ofta uppdaterar ditt Windows-operativsystem med de senaste uppdateringarna eftersom de kan bidra till att minska särskilt flera distinkta datafel så grundligt som ökar systemets skydd och förbättra prestandan av en dator. – Det är lätt automatiseras med RegCure. Den speciellt mest framgångsrika sättet att fixa är inte på något innebär att ha en! – Scan och bort så fort som möjligt!