Hur kan jag reparera Outlook Express e-post

Outlook Express – allmänt använd e Tillämpning: MS Outlook Express är ett vanligt e-post program, som kommer tillsammans med Windows operativsystem i version 95 och uppåt. Outlook Express är en populär e-förvaltningen program som många människor använder. Kontor publiken föredrar denna e-postprogram för att hämta alla sina e-postmeddelanden. Outlook Express sparar data i filer med. Dbx förlängning.

Hur att lagra filer i OE? Outlook Express lagrar alla filer i hårddisken med samma filnamn och samma förlängningen. Dbx. Alla dessa filer sparas i “Mapp”, som finns djupt inne i “Document and Settings” mappen. Denna mapp är en dold mapp, vars korruption kan leda till att krascha i Outlook Express.

OE Korruption: Nej datorprogram saknar korruption och Outlook Express är inte heller ett undantag i detta avseende. Ibland kan du förlora alla dina e-postmeddelanden lagras i Outlook Express när korruption förekommer. Idag, olika Outlook Express Recovery verktyg finns tillgängliga, vilket bidrar till att föra tillbaka förlorade e-post på nolltid. Det rekommenderas att välja en apt verktyg för att återfå DBX e-post.

Vad händer efter OE Korruption: När korruption förekommer i Outlook Express, då, du går kan möta nedanstående problem:

* Hastighet av Outlook Express blir långsam

* Växla mellan mappar blir långsam

* Felaktig funktion vissa mappar

* Meddelande nedladdning tar längre tid än vanligt

* Nya Inkorgen postmeddelanden blir skymd

* Filer och mappar blir försvann

* Det tar all din tid på jorden att bara utföra email uppgifter

Om du möter någon av de ovan nämnda problemen så kan du enkelt göra att Outlook Express har fått skadad. Det är nödvändigt för dig att reparera Outlook Express-mappar som e-post uppgifter info är avgörande och du inte vill förlora den. För att lösa denna situation, måste du utföra Outlook Express e-post återhämtning för att återfå DBX filer. Så, för att öppna Outlook Express e-post, behöver du några avancerade DBX reparera verktyg, som snabbt kommer att återställa raderade e-post från Outlook Express.

Hur till Öppen DBX-filer? För att öppna Outlook Express e-post, behöver du effektiva Outlook Express återvinning programvara för att reparera och återställa korrupta OE filer och mappar. Du kan lita på SysTools Outlook Express Återställ programvara för enkel och snabb DBX återhämtning. Denna potenta programvara är tillgänglig till ett nominellt pris.