hur man byter textblock

När du byter block av text, kan du skriva det visuella med bara ett textblock. Men när du gör detta, måste du notera huruvida ersätt skiftlägeskänsliga kan påverka koden som du sätter in i systemet. Standarden riktning Ersätt textblocket funktion i web utveckla verktyg är:

Ett. Markera det första blocket som du vill ersätta och därefter trycka ctrl-v för att flytta den här.

2. Gå sedan till det andra blocket som du vill sätta detta i och tryck ctrl-v. Klicka sedan på ctrl-o, så att AP bearbetas.

Med detta tips känd av de flesta webbutvecklare, det finns fortfarande fall med befintlig text verktyget kräver symboler för att göra det att fungera på ett sätt som utvecklaren vill det. Detta kräver en annan uppsättning av symboler som inte är överlagt i standarden spets nämns ovan. Därför måste byggherren välja region som han vill ändra ersätta block av text, tryck ctrl-v och någon rörelse tangent för att blockera det visuella. Då han skulle slå fly. Han har också möjlighet att flytta detta till en annan plats genom att trycka på motion nycklarna till önskat läge och sedan trycka på enter.

Nu är denna typ av sekvens kommer då ersätta texten och önskade ersätta textblock till positionen. Förfarandet kan göras flera gånger om det finns andra befintlig text verktyg som krävs för att göra detta för.

Det finns också en annan hemlighet. Du kan bara använda det omvända snedstrecket och markera denna text som ledare så att den kan anpassas enkelt. Nu denna sekvens kommer då att fungera som ersätter stycke text som du behöver för att ytterligare ersättare. Om det finns en massa filer som ersätter skiftlägeskänsligt, är detta något som du bör göra manuellt. Men om så inte är fallet, då kan du bara programmera ersättning kan göras genom att sätta in de koder som nämndes i föregående punkter.

Om du vill göra de andra blocken i exakt samma storlek som den första, bara hålla trycka Ctrl-V. Detta kommer att göra rektangulära val den exakta storleken på den föregående. Du kan också justera längden och bredden på blocken genom att trycka på motion tangenterna. Tyvärr fungerar inte denna teknik med andra kodningar så om du ska använda den här tekniken, du måste dubbelkolla om det ger dig vad du behöver.

Generellt börjar första problemet från ersätt textblock när den externa JS-filen försöker hänvisa till DOM-objekt samtidigt att manuset var laddad. Om detta inte existerar, då detta kommer att skapa ett fel till systemet. Du måste hålla lastning händelsehanterare så att du kan sätta script-taggar som du behöver i fall det är byt skiftlägeskänslig. När du gör detta, kommer allt annat följa igenom. Detta inkluderar innehållet dokumentet kroppen och presentation som du vill ersätt textblock ska visas.