hur man enkelt söka presentation i PowerPoint

Det finns olika metoder för hur du kan söka presentation på din dator. Som en datoranvändare, vet du hur man gör detta, så att de filer du behöver uppnås så snart du kan. Söka efter filer är en typisk uppgift som Windows-användare gör och ofta de går till Start-knappen och sedan klicka på Sök eller Sök. Alternativt kan du högerklicka på Start och välj sedan Sök. Ett fönster visas och du kan skriva in filnamnet i PPT-filen som du letar efter. Genom att slå på knappen Sök, kan du få PowerPoint-presentation listan.

Ett annat sätt att hitta PowerPoint-filer är genom användning av en PowerPoint sökmotor. Detta är ett verktyg som ofta kan laddas ner på internet. Detta hjälper till att hitta filer snabbare och enklare. Du behöver inte veta filnamnet på PowerPoint-presentationen. Du kan bara ange en del information som du kommer ihåg och det kommer att ge resultat för dig. Det fungerar precis som webbsökning motorn och därmed, du få korrekta resultat också. Det finns några som är dyra och de är faktiskt avsedd för företag. Om du bara skulle använda verktyget för personligt bruk, är det bättre att du väljer en fri nyttighet. På så sätt kan du få blixtsnabba resultat utan att betala för dem.

Nu finns det vissa människor som är tveksamma om att hämta andra program på webben. De är faktiskt att vara försiktiga på grund av det faktum att det finns några skadliga filer som ofta går med de verktyg som du laddar ner. Därför är det klokt att du slår på din anti-virus program innan du bestämmer dig för att få en körbar fil på Internet. Det är också klokt att inte hämta eftersom du kan bara använda hitta när du är en Windows-användare. Bortsett från detta, det finns ett annat sätt och detta kräver inte att du ska få ut av PowerPoint och öppna ett annat program.

Ja, är det möjligt att söka presentation i PowerPoint. För att göra detta, måste du följa dessa steg. Det första du behöver göra är att klicka på Arkiv-menyn och välj sedan File Search. Ett åtgärdsfönster på högra delen av Microsoft PowerPoint öppnas. I den ruta som du kan se, ange namnet på den fil som du vill öppna. Du kan göra det enklare genom att använda andra sökalternativ hittats på botten av lådan. Där måste du ange platsen för filen och sedan välja den typ av fil du söker efter. Eftersom du bara letar efter en PowerPoint-fil, behöver du bara att kolla på PowerPoint-filer och lämna de andra därhän. Detta är avgörande om du vill få sökresultat snabbare eftersom PowerPoint kommer endast att söka efter filen utifrån dina givna förutsättningar. Så ni ser, PowerPoint kan fungera som ett File Finder verktyg för dig också.