hur man gör dvd fotoalbum till jul med hjälp av PowerPoint

Människor måste ha sparat många fotografier på sina datorer. Du har förmodligen hade trasslat till datorn. Julen kommer, ska du ta många fler bilder. Det är nödvändigt för dig att organisera dem på ett bättre sätt. Gör dem ett fotoalbum är en trevlig lösning. Det är ganska lätt jobb så länge du får Microsoft PowerPoint installerat på din dator.

PowerPoint-versioner 2000-2007 har funktionen att spara dina bilder som ett album. Gör separata digitala fotoalbum för olika uppsättningar av bilder. Det finns ingen gräns för hur många album, eller antalet bilder i varje album. Så du kan lägga till alla bilder av samma uppsättning i ett album. Detta är ett bra sätt att organisera ditt foto liv.

Nu ska vi börja skapa en fantastisk album med PowerPoint 2007:

Lägg bilderna i albumet
1.Den Infoga-menyn, peka på Bild och klicka sedan på Nytt fotoalbum.
2.Klicka på “Fil / disk …” alternativ och hitta bilderna på datorn. Du kan lägga till flera bilder på en gång. Det rekommenderas starkt att du optimera bilderna i Photoshop / gimp innan du sätter in dem i album. Eftersom bilderna används en hög men nödvändigt beslut, dvs 3 miljoner, kan du nedgradera foto upplösning på 800×600, vilket är 480.000.

Välj ett album layout
3.In Albumet Layout sektionen längst ned i dialogrutan, välj en layout för bilderna på varje bild. Du kan också ändra ordningen på bilderna genom att använda upp och ner pilarna nedanför notering av bilderna, rotera bilder och justera ljusstyrka och färgmättnad. En layout förhandsgranskning visas på höger sida i dialogrutan.
4.och, är du försedd med en möjlighet att använda anpassade mallen. Klicka på knappen Bläddra. Leta upp mallen i “Välj designmall box” som gör att du kan navigera till den mapp där vi har lagrat den nedladdade mallar. Välj någon av de tre mallarna.
5.Finally, klicka på “Skapa” knappen gjort. Är inte så enkelt?

Bränn PowerPoint album till DVD
Du kan använda PPT till DVD-brännare från Moyea Software. Det kan spara PPT-filer på DVD och gör att du ser det på TV.

Det finns också några bra tips för er alla:
1.Välj olika layouter för olika bilder. Big landskapsbilder förtjänar en hel bild, medan andra bilder kan dela en enda bild.
2.Beautiful PowerPoint-mall kan göra ditt album skiner.
3.Add text titlar och beskrivningar för några bilder, kan bilder inte berätta allt.
4.Take hand om DVD fotoalbum skiva.