hur man gör ett bildspel passform bredd ipad vätska

Hur sugen ditt bildspel på hemsidan! Det är absolut rampljuset för att försköna webbdesign på PC. Men om du visar den här webbplatsen på iPad eller sätter i bildspelet till iPad webbplats, kan den göra samma bra jobb för iPad användare? Det är osäkert eftersom iPad är extremt annorlunda layout från traditionell webbplats. I själva verket, bara enkla inställningar kan du få din iPad bildspel wokar väl på iPad.

För iPad webbdesign, hålla två saker i ditt sinne, bör du ställa in bredden i procent i stället för den fasta i iPad webbsida, re-storlekssortering webbläsarfönstret är inte tillgänglig i iPad webbplats. För iPad bildspel, kan du få den att passa iPad vätska bredd genom att sätta bredden i procent för att matcha med iPad hemsida för liggande och stående läge.

iPad bildspel kan uppta mindre och visa mer i iPad webbdesign. Som bilden scroller, kan det försköna iPad webbplats genom sin fantastiska effekt, som webb scroller, kan du länka till målsidan snabbt. Nu kommer vi att lära gör iPad bildspelet för att passa iPad webbplats:

Ett. Starta JavaScript Web Scroller och ange globala inställningar för iPad bildspel
Starta Sothink JavaScript Web Scroller att starta ny bild scroller, först, ange fliken “Global”, och ställ den globala bredden i procent, och ställ sedan in scroller typ som “Endast bild” i nedanstående egendom för iPad webbplats liggande och stående läge.

2. Lägg objektet, bild och länk för iPad bildspel
Lägg till objekt för iPad bildspel i listpanelen, och sedan surfa på bilden och ingången på länken för att vara din webbplats. Klicka på fliken “Punkt” och redigera bilden och länka in nedan egendom panelen.

Tre. Publicera iPad diabilder att få den att passa iPad hemsida
Publicera JavaScript-koden eller resurs-filer till den definierade mappen, och sätt i två delar av koden till “head” och “kropp” i iPad webbsida. Förhandsgranska web scroller på Internet lagt upp alla resurs-filer till webbservern.

Det är slutet, din iPad bildspelet har visats, passar det bra med iPad hemsida. Göra bild bildspel, bör du ställa in bredden i procent i steg 1, det är viktigt att göra iPad bildspel passar perfekt med iPad hemsida.
visa fler ipad bildspel prover:

javascript web scroller •
Den robusta JavaScript Web Scroller skapar iPad Bildspel för iPad hemsida. Det skapar image scroller, webb scroller, iPad slide, bildspel, etc på några minuter. Ingen JavaScript erfarenhet som behövs och utan kodning. JavaScript web scroller integrerar samt tillägg med Dreamweaver, FrontPage, Expression Web och GoLive.
Hämta | Beställ