hur man handskas med korrupta BKF filer

I dagens värld, med den ökande användningen av datorer för att hantera data för kommersiella ändamål eller för personligt ändamål fall av dataförlust ökar också. Över 60% av Internet-användare över hela världen upplever situationer dataförlust varje år. Och vi vet alla smärtan av att förlora alla värdefulla data som samlats in under åren. Det kan finnas många orsaker till dataförlust. Så, för att undvika den här typen av situationer dataförlust bör man använda lämpliga åtgärder för att skydda värdefulla data. Den vanligaste åtgärden för att skydda värdefulla data är att skapa tid säkerhetskopior av data. Vanligaste verktyg för att skapa backup NTBackup.exe som levereras med Windows operativsystem. Med hjälp av denna användare kan skapa säkerhetskopia av sina data i form av. BKF filer. BKF filer kan också skapas med hjälp av andra verktyg som Backup Exec från Veritas eller verktyg som stöder Microsoft Tape Format.

BKF filer som skapats med hjälp av detta verktyg är mycket användbart när det finns situationer dataförlust. . BKF filer är mycket användbara men förutom allt detta dessa filer är benägna till korruption, och du kanske inte kan återställa säkerhetskopian. Du kan stöta på olika felmeddelanden när du försöker öppna. BKF filer såsom “Det finns ingen information i filen …” eller “Kan inte skapa vallistan.”. Nu om du försöker ta reda på orsaken till detta beteende då korruption i BKF-filen är främsta orsaken. När BKF filer blir skadade data som finns i dem blir oåtkomliga. BKF filer kan bli korrupta på grund av olika skäl såsom mänskliga fel, virusinfektioner, ofullständig eller felaktig data backup process etc.

Oavsett är orsaken till korruption av BKF-filer alla dessa skäl kan landa dig i en problematisk situation när det gäller att förlora alla viktiga data. För att övervinna dessa typer av situationer man lösningar är, om du har de ursprungliga filerna som backup är skadad sedan skapa säkerhetskopian igen. Andra är att använda tredje parts verktyg BKF återhämtning som är tillgängliga på marknaden. Dessa verktyg är mycket kraftfullt och extrahera största möjliga data från skadade BKF filer. BKF Recovery verktyget är säkert att installera och utför återvinning i en icke-förstörande läge innebär detta verktyg inte ändrar eller tar bort innehållet i BKF filer. Detta verktyg också bevarare ursprungliga filerna och mappstruktur samtidigt utför återvinning. Lätt att använda, med mycket interaktivt användargränssnitt. Även en nybörjare kan använda denna programvara utan att kräva några tekniska kunskaper.